TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer vs Oris vs Hamilton

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer vs Oris vs Hamilton

Mesaj dropby23 » 07 Eyl 2012, 08:44

Merhaba arkadaşlar bu 3 saat markası arasında tasarımda ziyade kalite olarak nasıl bir fark var malzeme kalitesi, mekanizma vs.
Birbirlerine göre one çıkan Özellikleri nelerdir
Kullanıcı avatarı
dropby23

Re: Tag Heuer vs Oris vs Hamilton

Mesaj onuratamer » 07 Eyl 2012, 09:01

Detayli bir analizden cok, sadece kullanici izlenimi olarak soyleyebilirim ki Tag Heuer diger iki markadan daha kaliteli bir saat. Oris ve Hamilton benim gozumde esdeger markalar. Ancak modeller arasi mekanizma veya malzeme kalitesi buyuk degisiklik gosteriyor, bu yuzden ozellikle mekanizma konusunda direkt bir karsilastirma yapmak guc.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj herofb » 07 Eyl 2012, 09:18

bencede modeller arasında karşılaştırma yapmak lazım yoksa yanıltıcı bir sonuç çıkabilir örnek olarak Tag Heuer görünüşte en iyisi gibi görünse de bir giriş modeli Oris'in üst bir modelinden daha zayıf olabilir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Emre » 07 Eyl 2012, 10:01

herojd11 yazdı:bencede modeller arasında karşılaştırma yapmak lazım yoksa yanıltıcı bir sonuç çıkabilir örnek olarak Tag Heuer görünüşte en iyisi gibi görünse de bir giriş modeli Oris'in üst bir modelinden daha zayıf olabilir

Kesinlikle katılıyorum. Tag Heuer'in ürün yelpazesi oldukça geniş. 1000 dolara da saati var, bir kaç yüz bin dolara da saati var. Oris ve Hamilton ise daha ziyade eta mekanizma kullanıp belli bir fiyat aralığında gitmeyi tercih eden firmalar. Yani aslında çok da suya sabuna dokunmayan iki marka diyebiliriz. Tag Heuer onlardan bu noktada ayrılıyor çünkü mekanizmaya yatırım yapıyor, geliştirmek için emek sarf ediyor (her ne kadar alıntılar yapsa da bu boyle )
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: Ynt: Tag Heuer vs Oris vs Hamilton

Mesaj dropby23 » 07 Eyl 2012, 10:02

Aquaracer serisi ile divers date serisi
Başka kiyaslanabilecek hangi modeller var?
Farklılık marka prestijindenmi kaynaklanıyor bunu merak ediyorum
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj Baran » 07 Eyl 2012, 11:42

Hamilton Khaki X wind Automatic kullandım ki benım gözümde Hamiltonun en guzel saatlerinden biridir.TAG F1 halen kullanmaktayım.ORIS diver date imide yenı sattım.Şimdi fikrimi söylemem gerekirse her markanın farklı fiyat segmentinde saati mevcut.TAG marka olarak bir üst segmente bana göre ama ORIS fiyat/performans olarak aralarında açık ara en iyisiydi diyebilirim.Hamilton gözümde 3.sırada gelirdi bu 3lü arasında.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj darksilence » 08 Eyl 2012, 10:06

Baran yazdı:TAG marka olarak bir üst segmente bana göre ama ORIS fiyat/performans olarak aralarında açık ara en iyisiydi diyebilirim.Hamilton gözümde 3.sırada gelirdi bu 3lü arasında.

+1 ORIS :champ: :thumbup:
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 91 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners