TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dewitt Hakkında Yorumlar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Dewitt Hakkında Yorumlar

Mesaj Gala » 08 Eyl 2012, 14:00

Herkese selamlar,

Görselliği bakımından başarılı bulduğum bir marka, belkide benim biraz gösterişli modellere ilgimin fazla olmasından kaynaklı bir beğeni bilemiyorum. Açıkçası saat konusunda ilgim yeni başladı forumdan ciddi bilgiler ediniyorum, buradaki paylaşımlardan dolayı gerçekten herkese teşekkürler. Saat konusunda siz üstadlarımızın DEWITT ile ilgili görüşlerinizi ciddi anlamda merak ediyorum. Tasarımı, mekanizması, marka kariyeri konusunda paylaşımlarınız olursa çok memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
Gala

Re: Dewitt Hakkında Yorumlar

Mesaj mlm » 08 Eyl 2012, 23:53

Gala hosgeldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Gala » 09 Eyl 2012, 15:12

Hoşbulduk mlm :)
Yalnız elimiz boşmu geldik bilmiyorum, açmış olduğum Dewitt konusu kimsenin ilgisini çekmedi sanırım :(
Kullanıcı avatarı
Gala

Mesaj herofb » 09 Eyl 2012, 15:16

Merhabalar , hoşgeldiniz :champ:

Dün akşam forumun aktif üyelerinin büyük bir çoğunluğu beraber yemekte olduğu için foruma pek fazla giriş olmamıştır diye dusunuyorum bügünde hanımların e zaten dün aksam beraberdiniz simdi ne forumu bugün beni gezdir dediğini tahmin ediyorum :)

Dewitt son derece kaliteli bir butik marka ve en üst sınıfa yakın bir kalite ve fiyatı var , eger ömürlük düşünürseniz neden olmasın ama ileride değiştirmek isterseniz zararınız bilinen markalara göre çok daha büyük olacaktır
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj brckk » 09 Eyl 2012, 15:26

herojd11 yazdı:Merhabalar , hoşgeldiniz :champ:

Dewitt son derece kaliteli bir butik marka ve en üst sınıfa yakın bir kalite ve fiyatı var , eger ömürlük düşünürseniz neden olmasın ama ileride değiştirmek isterseniz zararınız bilinen markalara göre çok daha büyük olacaktır

Kesinlikle katiliyorum, deger kaybi konusu senin icin onemli ise 2. el bakmani tavsiye ederim, 2. el olarak zor bulunan bir marka olsa da yakaladiginda uygun fiyatlara bulabilirsin..
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj drk » 10 Eyl 2012, 00:27

Özel bir marka, son derece kaliteli işçilik, 2. el değeri birçok saati gibi yani değer kaybı yüksek, bazı modellerinde çok özel mekanizmalar bulunuyor ancak düşük fiyatlı modellerde çoğunlukla eta ve modifiyeli türevleri var. Markadan çok model bazlı konuşmak daha doğru olur kanısındayım. Mesela şöyle bir saatten bahsediyorsak kelimeler yetersiz kalabilir :)

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 10 Eyl 2012, 00:37

Yaklaşık 15 gün sonra DeWitt saat bakım seti kullanımı hakkında bilgi veririm size :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 10 Eyl 2012, 01:38

seRxx yazdı:Yaklaşık 15 gün sonra DeWitt saat bakım seti kullanımı hakkında bilgi veririm size :)

Bu iyimserliğini kıskanıyorum bazen :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners