TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Le Locle GSA Garanti Durumu Bilgi ve Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Le Locle GSA Garanti Durumu Bilgi ve Yorum

Mesaj DHLadam » 08 Eki 2012, 20:10

Arkadaslar selam,

Bir kac gun once first sitelerinden bir tanesinden tissot Le locle aldim, siyah kadran. Kutusu, icerigi herseyi tamam ama aklima takilan bir kac konu var.. eger iyi cekebilirsem detay cekerim ancak boyle ucuzluk sitelerinden alinca icimde hep kotu duygu olur..

1) saatin garanti belgesi GSA saatin yaptigi kendi kucuk kitapcigi, kartvizit gibi uluslararasi garanti karti cikmadi. Dedemden kalan baska bir tissot saatin kutusunda o kartvizit gibi garanti kartina islenmisti alim tarihi. Bunda ise 3 ekim tarihli kase atmislar ancak ne seri noyu islemisler ve baska birsey yapmislar.

2) Saatin caminda cok fazla parmak izi kaliyor, diger saatlerimi de ayni siklikta kullaniyorum ancak bu kadar kirlendigini gormedim..

Arkasindaki ufak detaylari karsilastirmaya calisiyorum ancak emin olamadim. Fotolari eklemeden, GSA nin garanti belgesi olsa bile saatin gercekliginden kusku duymamda hakli olabilir miyim?

Sonucta ayni siteden aldiginiz bir parfum cakma cikabiliyor ki gecen seneki ilk TOMS kampanyasinda, 55 TL gibi bir fiyati vardi ayakkabinin, kardesime ve anneme almistim, resmen cakma cikmisti ayakkabilar..

Bunda da boyle olmasindan korkuyorum ki artik kullaniyorum 2 3 gundur geri vermem de imkansiz halde geldi...

Simdiden tesekkurler cevaplar icin.
Vesper Lynd: Rolex?
James Bond: Omega.
Vesper Lynd: Beautiful.
Kullanıcı avatarı
DHLadam

Re: Tissot Le Locle GSA Garanti Durumu Bilgi ve Yorum

Mesaj deVille » 08 Eki 2012, 20:54

viewtopic.php?t=10271 bu konudaki modelle karşılaştırabilirsiniz. Ben de o satış sitelerinden aldım hiç öyle sahtelik korkusu falan yaşamadım. Aynısı gibi buradaki modelle, ama yine de içime kurt düşürdünüz, akşam gidince bakacağım. :champ:

Sent from my iPad using Tapatalk
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj DHLadam » 08 Eki 2012, 21:15

deVille yazdı:http://www.forum.saatforumu.com/viewtopic.php?t=10271 bu konudaki modelle karşılaştırabilirsiniz. Ben de o satış sitelerinden aldım hiç öyle sahtelik korkusu falan yaşamadım. Aynısı gibi buradaki modelle, ama yine de içime kurt düşürdünüz, akşam gidince bakacağım. :champ:

Deville selam, senin kutudan da GSA garanti mi cikti? yoksa uluslararasi garanti karti cikti mi? Senin fotolara bakiyorum ayni gibi arka kismi da.

Ancak iste bilemedim. GSA nin sitesi de cok uyduruk geldi..
Kullanıcı avatarı
DHLadam

Mesaj deVille » 08 Eki 2012, 21:39

Benim fotoları yüklüyorum buraya buradan kontrol et istersenResimResimResim eve gidince de garanti belgesini falan yüklerim.

Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 08 Eki 2012, 21:45

Yanılmıyorsam garanti belgesi GSA ayrıca bunlar Grey market de olabilir. Korkma Grey market kötü demek değil garanti kapsamı dışında demek hiç değil. TTKanununa ve Yargıtay kararlarına göre de Grey market ürün satışı yasal. Kısaca Grey market, bir distribütör dışında yurtdışından ülkeye ithalat yapılması demek. Bu tamamen yasal bir durum. Ne bir haksız rekabet teşkil eder, ne de tüketiciye negatif feedback sağlar. Şimdilik içiniz rahat olsun. Ayrıca seri numarası olmaması da normal sonuçta piyasada ucuz - orta bir sat (kesinlikle kalitesiz değil).serinumarası uygulaması olmayabilir.

Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj DHLadam » 08 Eki 2012, 22:31

Icerik hersey ayni.. Grey Markettir hehralde, yurtdisindaki authenticwathes gibi kendi garantisini veriyordur ancak yine de isvicre mali sonucta, caminin bu kadar iz olmasina taktim simdi de:)

Cok tesekkurler
Kullanıcı avatarı
DHLadam

Mesaj deVille » 08 Eki 2012, 23:17

Elin yaglıdır. Heyecandan terlemiş olabilir ayrıca benim omegada oluyor. Çözüm camı ellememek :) ;)

Pmden bana arkadaki seri nosunu atın ben de size benim ümerayı göndereyim aynıysa sahtedir o zaman :champ:

Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 08 Eki 2012, 23:32

Garanti belgesine de baktım firma ithalatçı olarak görünüyor. Distribütör olsa distribütör firma yazardı. O yüzden Grey market savı daha da güçlendi. Sahte değil yani. İyi günlerde kullanın.

Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis, recklesstr ve 91 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners