Arkadaslar selam,
Bir kac gun once first sitelerinden bir tanesinden tissot Le locle aldim, siyah kadran. Kutusu, icerigi herseyi tamam ama aklima takilan bir kac konu var.. eger iyi cekebilirsem detay cekerim ancak boyle ucuzluk sitelerinden alinca icimde hep kotu duygu olur..
1) saatin garanti belgesi GSA saatin yaptigi kendi kucuk kitapcigi, kartvizit gibi uluslararasi garanti karti cikmadi. Dedemden kalan baska bir tissot saatin kutusunda o kartvizit gibi garanti kartina islenmisti alim tarihi. Bunda ise 3 ekim tarihli kase atmislar ancak ne seri noyu islemisler ve baska birsey yapmislar.
2) Saatin caminda cok fazla parmak izi kaliyor, diger saatlerimi de ayni siklikta kullaniyorum ancak bu kadar kirlendigini gormedim..
Arkasindaki ufak detaylari karsilastirmaya calisiyorum ancak emin olamadim. Fotolari eklemeden, GSA nin garanti belgesi olsa bile saatin gercekliginden kusku duymamda hakli olabilir miyim?
Sonucta ayni siteden aldiginiz bir parfum cakma cikabiliyor ki gecen seneki ilk TOMS kampanyasinda, 55 TL gibi bir fiyati vardi ayakkabinin, kardesime ve anneme almistim, resmen cakma cikmisti ayakkabilar..
Bunda da boyle olmasindan korkuyorum ki artik kullaniyorum 2 3 gundur geri vermem de imkansiz halde geldi...
Simdiden tesekkurler cevaplar icin.