Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Marka bilinirliği / imajı çok yüksek değil sanırım. En azında burda öyle. Kendine özgü dizaynlara sahip modelleri var. Malzeme ve işcilik kalitelerini çok beğeniyorum. Sanırım sadece greenwich saat getiriyor (ya da satıyor). Bahsettiğiniz sitede 1500 hatta 1000 TL altında saatleri vardı, kesinlikle ben tissot benzeri yaklaşık bütçeye sahip markalara tercih ederdim.
Bir ara asimetrik bir base modeli forum 2. el ilanlar bölümünde mevcuttu Ben çizgisini ve kalitesini çok beğeniyorum Çoğu modeli longines in klasikleri kadar yakışıklı ve kaliteli gözüküyor
Kısmen iskelet de olsa linkteki satışta olan modeller bence fiyatına göre canavar ötesi 1500 tl ye swiss auto diver 2800 e swiss auto chrono diver 10.000 e rose gold regulator 10.000 e rose gold moon phase
bence süper
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
aliduran100 yazdı:thevenin neden vazgectiniz işçilik acısından kötü mü yoksa sadece prestiji yok diye mi ?
Thevenin yerine ben cevap vereyim Kalite olarak sıkıntı yok da (ETA bazlı makinalar kullandığını için), bileğimde deneyemedim 40mm ufak olabilir diye düşündüm