TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

IWC Portuguese Perpetual ve 7 Days Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

IWC Portuguese Perpetual ve 7 Days Yorum

Mesaj aliduran100 » 09 Mar 2013, 13:41

Dün ankara kentparkta greenwich saate gittim,hep lüks saat satan bir firma.Öğrenci olmama rağmen tereddütle içeri girdim,her ne kadar uzun bir süre sahip olamayacak olsam da iwc 'yi denemek ne kadar heyecan verici ,öğrenci olduğumu çaktırmamak için cabaladım basarılı oldum mu bilmiyorum ama orda benimle ilgilenen kişi cok nazikti. iwc porteguese perpetual ve ve 7 days saatlerini kolunda denemek,ve saatlerin birinin 25 bin digerinin 75 binlik fiyatının tedirginliğiyle birlikte farklı bir duyguydu.Gercekten neden orjinalde ısrar edildiğini ne kadar iyi olsa da sahtenin neden doyurmayacagını(ögrenci olarak herkes gibi basta sahte cazip geliyordu ucuza o markayı tasımak) dün aksam anladım.IWC takıntım mı yoksa iki saatte gercekten kusursuz oldugu için mi bilmiyorum ama gerçekten değer.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
aliduran100

Re: Iwc Porteguese Perpetual ve 7 Days

Mesaj aliduran100 » 09 Mar 2013, 13:42

Ayrıca sizlerin burda verdiğiniz değerli bilgiler ve pekçoğunuzun samimi sohbeti saatler konusunda insana daha çok bilgi katıyor,bunun için teşekkür ederim sizlere.
Kullanıcı avatarı
aliduran100

Re: IWC Portuguese Perpetual ve 7 Days Yorum

Mesaj onatozer » 09 Mar 2013, 18:58

En yakın zamanda sahip olmanız dileği ile, Kentpark'taki arkadaşlar için aynı nezaketi görebildiğimi söyleyemem. Özellikle bu sektörde hele ki böyle premium markaların satışında bilgisiz satıcıyı hazmedemiyorum. Sahte saat hatasını yıllar önce birkaç kez yapmış biri olarak hiç bulaşmayıp homage diye adlandırılan markasız ama modeli çok benzer ya da aynı saatlere yönelmenizi tavsiye ederim.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj vmetin » 09 Mar 2013, 21:41

Kentpark Greenwich şahsen benim en sevdiğim saatcidir. Çok bilgili değiller ama bilmiş de değillerdir. Ticari ahlakları ise on numaradır.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj zfr » 09 Mar 2013, 22:00

Kentpark Greenwich mağazasından saat sorarken bütçemi fazlasıyla aştığını belirterek Panerai'yi kolumda görmek istediğimi söylemiştim. Çok nazik bir şekilde vitrinden çıkarıp getirdiler, almayacağım saatle ilgili bilgi de verdiler. Sattıkları saatlere bakarak çekingen girmiştim içeri ancak en ufak bir kibir hissetmedim. Zaten aylar sonra saatimi de Armada şubesinden aldım, onlar da aynı şekilde çok yardımcı oldular.
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj aliduran100 » 10 Mar 2013, 05:33

Kesinlikle benim de gördüğüm ordaki yardımcı olan arkadaş son derece nazikti aslında modellerle ilgili bilgim vardı,hatta ben bildiklerimi söyleyince şaşırdı biraz.Vitrinine bakmak bile büyük bir haz.Ankara ,sanırım armada da rolex satan bir yer var bir de kentparktaki greenwichi gordum.Armadadaki subelerine dikkat etmemiştim daha once.
Kullanıcı avatarı
aliduran100

Mesaj onatozer » 10 Mar 2013, 22:13

Ankara Panora Uğur Saat deki Ali Bey bir alışverişimde epey yardımcı olmuştu, hatta ben kadran rengine bir türlü karar veremeyince diğer renk kadranı da çok makul bir ücret karşılığı bir süre sonra değiştirebileceğini söyleyerek tabiri caizse beni tavlamıştı :D
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj aliduran100 » 10 Mar 2013, 23:11

hangi saati almıstınız ugur saatten :)
Kullanıcı avatarı
aliduran100

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners