inliler Tudor BB lerin 癟akmas覺n覺da yapm覺lar, orijinalinden daha iyi desem yeridir [emoji16] farketmek neredeyse imkans覺z, hem mekanizma hem kasa [emoji16] bilezikte ele verir kendisini diye d羹羹n羹yorum ama..
Sent from my iPhone using Tapatalk
as覺l sahtekarl覺k ve doland覺r覺c覺l覺k bu ite.MrOzcan yazd覺:Merhabamturann yazd覺:MrOzcan yazd覺:Ben de 癟ok bilindik bir al覺veri sitesinden PRS 516 alm覺t覺m. ok b羹y羹k bir indirim olmamas覺na ramen sahte 羹r羹n g繹nderdiler. Forumda konu a癟t覺m siteyi ve sitenin tedarik癟isisi g繹nderdikleri 羹r羹n羹 yay覺nlad覺m ama konu kald覺r覺ld覺. Takip ediyorum bu tedarik癟i iki farkli irket 羹zerinden hala tissot seiko marka sahte saatleri orjinal fiyatina satiyor.
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
Bu siteyi a癟覺k olarak buraya da yazmal覺s覺n覺z bence.
O kadar ura覺yorum foto ekliyorum siliniyor. Tekrar silineceini d羹羹nd羹羹m i癟in yazmad覺m. Bu konular neden kapat覺l覺yor bilmiyorum bakalar覺 da doland覺r覺lmasin diye yaziyoruz sonucta. Ben 1v1y 羹zerinden ald覺m. Ama sat覺c覺 savran saat ayrica star saat uzerinden de bircok al覺veri sitesi 羹zerinden sat覺 yap覺yor. Zaten Tissot markasinin yetkili saticisi degil. Marka sahibine de sikayet ettim hem Turkiye hem 襤svi癟re'ye saati gondermedim ama parami geri alabilmek icin.
Kendilerince kullanim k覺lavuzu garanti belgesi hazirlamislar birde. Anlamayan insan cok rahat inanir. Mekanizma in mal覺 zaten.
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
Skywalker87 yazd覺:inliler Tudor BB lerin 癟akmas覺n覺da yapm覺lar, orijinalinden daha iyi desem yeridir [emoji16] farketmek neredeyse imkans覺z, hem mekanizma hem kasa [emoji16] bilezikte ele verir kendisini diye d羹羹n羹yorum ama..
yusufdemir55 yazd覺:Skywalker87 yazd覺:inliler Tudor BB lerin 癟akmas覺n覺da yapm覺lar, orijinalinden daha iyi desem yeridir [emoji16] farketmek neredeyse imkans覺z, hem mekanizma hem kasa [emoji16] bilezikte ele verir kendisini diye d羹羹n羹yorum ama..
"orjilaninden ay覺rt edilmesi 癟ok zor" deseniz tamamda, "orijinalinden daha iyi desem yeridir." deyince, 癟akma bir 羹r羹n羹n reklam覺n覺 yapm覺 gibi olursunuz. elbetteki 繹yle bir niyetiniz yoktur ama maalesef istemeden de olsa o sonu癟 癟覺kar. sayg覺lar..
[emoji50]SEmre yazd覺:Savran saat kesinlikle sahte saat sat覺yor. Lidyana.com dan alm覺t覺m savran saat garantili 癟akma olduunu anlad覺m geri verdim.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 57 misafir
|