TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Swatch Saatlerin Tasar覺mlar覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Swatch Saatlerin Tasar覺mlar覺?

Mesaj erdemm » 21 Nis 2010, 23:41

Bilindii 羹zere ben 18 ya覺nday覺m.uan otomatik bir tane saatim var. O da Hamilton.Saatimden gayet memnunum. Ama tasar覺m olarak benim g繹z羹me 癟ok 癟ok g羹zel gelmiyor. Al覺veri merkezlerinde Swatch'un saatlerine g繹z gezdirdiimde inan覺lmaz houma gidiyor. Bu tasar覺m konusunda bildiim, g繹rd羹羹m kadar覺yla Seiko biraz rakip olabilir. Swatch'a bu konuda rakip olan baka markalar var m覺?
Zaman h覺rs覺z覺 癟ok 癟alar, koluna zincir vurulamaz....
Kullan覺c覺 avatar覺
erdemm

Kay覺t: 14 Ara 2009, 17:47

Re: Swatch Saatlerin Tasar覺mlar覺?

Mesaj 2fast4u » 22 Nis 2010, 10:01

swatch markasina ancak bir swatch rakip olabilir
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Clk » 22 Nis 2010, 12:00

Swatch, dikkatli incelendiginde m羹kemmel 羹r羹nleri uygun fiyat ile sunan bir marka. Tabii ki burada her modelden bahsetmiyoruz. Luks markalarin bile bizleri cezbetmeyen, hatta bazen bu ne cirkin bir saat dedigimiz modelleri bile oluyor.

Swatch, 5 ile 70 yas arasinda, kadin yada erkek her b羹tceden m羹steriye hitap eden bir marka oldugu icin koleksiyonunun b羹y羹k bir kismi bizi cezb etmeyebilir ancak koleksiyonunda hem dizayn olarak muhtesem diyebilecegimiz hem de gercekten uygun fiyatli (otomatik yada quarz) modelleri barindiran bir firma.

Ben kendime g繹re bir 繹rnek vereyim.

Resim
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Frax » 22 Nis 2010, 12:47

Seiko ve Orient bence tasar覺m a癟覺s覺ndan 襤svi癟re'den 癟ok geride.Tabi ki b羹y羹k bir grubun 羹yesi olarak Swatch, ge癟mii olmasa da avantajl覺 durumda bu konuda.Otomatik saatlerde 癟eit ve fiyat a癟覺s覺ndan biraz daha olanak salasalar geni ula覺m a覺yla 癟ok daha kolay b羹y羹yeceklerine inan覺yorum ne de olsa her k繹e ba覺nda Swatch saat satan bir yer var.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners