TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Saatim - Pulsar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İlk Saatim - Pulsar

Mesaj cyanikoz » 23 May 2010, 00:12

Forumu bir süredir takip ediyorum. Bir ara hep okuyup hiç mesaj yazmayan üyelerden bahsedilmişti ya işte onlardan biri benim. Ancak bugün ilk mesajımı yazmak için bir vesile buldum. İlk saatime sahip oldum. Forumu takip ederken muhteşem saatler gördüm. Ancak mali gücüm bunların yanından geçecek dahi seviyede olmadığından ilk saat olarak (lütfen burun kıvırmayın) otomatik bir pulsar saat aldım.
hepsiburada da %75 indirimle 170 liraya maloldu. Ne yapalım gücümüz bu kadar. Çocukluğumda babamın aldığı bir seiko 5 im vardı. Ancak büyük ihtimal evimizdeki elektronik eşyalarının çoğunun başına gelen onun da başına geldi. Tarafımdan içi bir güzel dağıtıldı. O yıllardan beri hatırladığım ilk saatimi 36 yaşında edindim. :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
cyanikoz

Re: İlk saatim

Mesaj Frax » 23 May 2010, 00:19

Burada konuşmak saatlere göre olsaydı ben aylar önce susturulmalıydım sayın cyanikoz :) Saatiniz çok güzel farklı bir tasarım.İyi günlerde kullanın.Hayırlı olsun...
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sosyalcan » 23 May 2010, 00:35

Yaklaşık 3 yıl evvel incelediğim ama benim koluma büyük geldiği için almadğım bir model (belki ozmn öyle gelmişti) geçekten güzel saat ve rezerv göstergesi de ayrı bir hava katmış,bütçe konusuna gelince benim içnde aynı şey geçerli ama olanaklar doğrultusunda seiko calibre ve iyi fiyatlı bir saat almışssınız güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj cyanikoz » 23 May 2010, 00:36

Güzel temennileriniz için teşekkürler. Büyüklük konusu benim için sıkıntı olmaz sanırım. Bileğime büyük gelecek saat tanımam :)
Kullanıcı avatarı
cyanikoz

Mesaj herofb » 23 May 2010, 00:48

Saatiniz çok şık , güle güle kullanın.

Bu arada herkesin saati kendine göre değerlidir bu yüzden fiyat önemini değiştirmez.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj nickynick » 23 May 2010, 00:52

Başarılı bir seçim yapmışsınız, Monza'yı andırıyor biraz bu model :)

Bu arada, Üyelerimiz-Tanışma bölümünde kendiniz hakkında birkaç kelam ederseniz seviniriz.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj cyanikoz » 23 May 2010, 01:02

Elbette sayın admin, ilgili yere mesajımı bıraktım. Selamsız sabahsız giriş yaptığım için özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
cyanikoz

Mesaj Bond » 23 May 2010, 03:58

Paylaşımınız ve içten mesajınız için teşekkür ederim. Maddi gücün yada alınan saatin fiyatının hiç önemi yok. Belki ilk saatinizi seçerken hep beraber küçük bir faydamız olduysa ne mutlu bize. Önemli olan sizin zevkle takmanız. Bilek için ise maşallah diyorum :) Forumda meşhur bir 51 mm Oris Pro Diver eğlencemiz vardı, belki forumu okurken aralarda görmüşsünüzdür. O saati birde sizde denemek lazım :)

Yeni saatinizi güle güle kullanın, iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners