Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Pardayan » 28 Eyl 2018, 02:39
Valla samimi fikrimi sorarsanız bir quartz seiko ya çok fazla para ödemişsiniz. Bu paraya otomatik neler neler alınmaz....
İlla da bir chrono quartz istiyorduysanız keşke bunun 4 te 1 i fiyatına aynı kadranlı ve seiko mekanizmalı mesela bir Lorus alsaydınız.
Ayrıca saati verdiğiniz linkteki yerden aldıysanız yandı gülüm keten helva, iyi araştırmamışsınız. Bu saati aldığınız fiyatın yarı fiyatına satan bir sürü yer var.
Ayrıca son birşey daha ." Sadece markası için alacaktım sadece rengi için aldım" demişsiniz. Seiko çok prestijli ve" gerçek saat" markasıdır. Sizin hatanız yanliş modeli yanlış paraya almak olmuş.
-

Pardayan
-
siyahpena » 28 Eyl 2018, 08:08
Pardayan yazdı:Valla samimi fikrimi sorarsanız bir quartz seiko ya çok fazla para ödemişsiniz. Bu paraya otomatik neler neler alınmaz....
İlla da bir chrono quartz istiyorduysanız keşke bunun 4 te 1 i fiyatına aynı kadranlı ve seiko mekanizmalı mesela bir Lorus alsaydınız.
Ayrıca saati verdiğiniz linkteki yerden aldıysanız yandı gülüm keten helva, iyi araştırmamışsınız. Bu saati aldığınız fiyatın yarı fiyatına satan bir sürü yer var.
Ayrıca son birşey daha ." Sadece markası için alacaktım sadece rengi için aldım" demişsiniz. Seiko çok prestijli ve" gerçek saat" markasıdır. Sizin hatanız yanliş modeli yanlış paraya almak olmuş.
+1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

siyahpena
-
ibrahim223 » 28 Eyl 2018, 08:35
Kesinlikle iade [emoji106]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ibrahim223
-
HknDrsn » 28 Eyl 2018, 10:25
Hemen iade etmelisiniz

referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
-

HknDrsn
-
Tolgi06 » 28 Eyl 2018, 10:54
Saati beğenmek tamamen sizin subjektif tercihiniz ama fiyat ciddi yüksek, eğer o satıcıdan ve o fiyattan aldıysanız. Saat çok beğenildiyse iade edilip daha ucuza tekrardan başka yerden alınabilir.
-

Tolgi06
-
CptOz » 28 Eyl 2018, 12:50
Evet fiyat Seiko için olmasa da kuvars bir saat için çok yüksek, bence de hemen iade edin, Sn Pardayanın dediği gibi benzer bir Pulsar veya Lorus alın... ve bu parayı zaten gözden çıktıysaniz bir de uygun fiyatlı otomatik saat alabilirsiniz... Bir taşla 2 kuş olur...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
-

CptOz
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], honour16, ogeday ve 68 misafir