TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Perlon Al覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Perlon Al覺m覺

Mesaj Tolgi06 » 18 Ara 2018, 22:13

Arkadalar selam,

Yak覺n bir arkada覺m Fransa'da u an. Perlon kay覺 sipari edeceim oradan kendime san覺r覺m, ge癟en satt覺m ald覺klar覺m覺 ama koleksiyona yeni bir saat ekledim bug羹n, 2 adet perlon ihtiyac覺 olutu :D
Eer almak isteyen varsa cumaya kadar yazarsan覺z bana kendime alm覺ken size de getirtebilirim. Ge癟enki ilana gelen talep neticesinde a癟ay覺m bal覺覺 bir faydam覺z dokunsun dedim forumda. Fiyat覺 da makul 9 euro dendi tanesine, cuma ben paray覺 elemana aktarmadan 繹nce siz bana g繹nderirseniz size de sipari edebilirim, benim IBAN numaras覺n覺 size 繹zelden iletip. Maksat forum perlonlans覺n :D
襤steyen olursa 繹zelden deil de bu bal覺a yazarsa sevinirim. Unutmadan, opsiyonlar unlar:

Renkler: Siyah, lacivert, gri, beyaz, kahverengi, askeri yeil, krem rengi, k覺rm覺z覺 ve pembe
l癟羹ler: 16, 18, 20 ve 22mm mevcutmu.
Fransandan 1 ay sonra d繹necek(iinin bitmesine g繹re erken de olabilir belki), bilginize.

Edit: Yanl覺 anla覺lma olmamas覺 ad覺na belirteyim, kar amac覺 olmayan tamamen g繹n羹ll羹 a癟覺lan bir bal覺k bu, al覺nan fiyat ne ise buraya yaz覺lan da o.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Re: Perlon Al覺m覺

Mesaj MehmetKarat羹rk » 18 Ara 2018, 23:13

B繹yle d羹羹nmeniz bile bu forumun ve 羹yelerinin be kadar samimi ve i癟ten olduunun bir g繹stergesidir. Bu ekilde d羹羹ncenizden 繹t羹r羹 sizi tebrik ediyorum.
Olmad覺 diye 羹z羹ld羹羹n dua'ya, g羹n gelir sevinirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
MehmetKarat羹rk

Ya: 42
Kay覺t: 16 Au 2017, 20:57

Re: Perlon Al覺m覺

Mesaj Tolgi06 » 18 Ara 2018, 23:34

Mkaraturk yazd覺:B繹yle d羹羹nmeniz bile bu forumun ve 羹yelerinin be kadar samimi ve i癟ten olduunun bir g繹stergesidir. Bu ekilde d羹羹ncenizden 繹t羹r羹 sizi tebrik ediyorum.

Teekk羹rler yorum i癟in. Ben perlon ararken zorluk 癟ekmitim bulmakta, valizde 癟ok az yer kaplayan nispeten makul fiyatl覺 da bir 羹r羹n, almak isteyen olur diye d羹羹nd羹m :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners