1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bu site güvenilir mi?

MesajGönderilme zamanı: 18 Ara 2018, 23:52
barkodd
Satılan saatlerin orijinal olsalar bile kalitesinden bağımsız olarak soruyorum, belki site ismi vermek sakıncalıdır ama "bysaat" diye bir site var, ne zaman garip garip saatlere gözüm takılsa, aratsam, başka yerde olmayan degişik modeller hep bu sitede çıkıyor, N11'de, Gg'de vb. dükkanları da var, ama markaların kendi sitelerinde bile olmayan modeller barındırması, ürün görsellerini hep kendilerinin çekmiş olması (ama yine de haklarını yememek lazım, kendi görselleri netteki markaların kendi görselleeinden daha gerçekçi), bir de site tasarımı itibariyle direkt çakma saat satan sitelerin tasarımına benzemesi vb. yüzünden buradan çok beğensem de hiç saat almaya cesaret edemedim, nasıl bir sitedir, bilen var mı?

Re: Bu site güvenilir mi?

MesajGönderilme zamanı: 19 Ara 2018, 00:08
jstein
Kısa bir araştırma yaptım, İzmir'de bir satıcı görünüyor tercih etme konusu ise alacağınız markaya göre değişir, örneğin swiss military hanowa'nın resmi sitesinde yetkili satıcı olarak ismi gözükmekte o marka özelinde konuşursak problem yaşayacağınızı sanmıyorum.

Re: Bu site güvenilir mi?

MesajGönderilme zamanı: 19 Ara 2018, 00:29
barkodd
Çok enteresan bir model portföyleri var, fiyat bandı-ürün tarzları birbirine çok yakın, seçenek az (mesela Seiko satan bir site Seiko'nun milyon tane modelinden pekçoğunu satar genelde, ama piyasada "replika" isimlendirmesinin altında kendilerine güya daha az itibarsız bir yer edinmeye çalışan çakma saat satıcılarının bir ürün portföyü var, biraz ilgilenince siz de üç aşağı - beş yukarı çözmeye başlıyorsunuz hangi markanın hangi modelinin nasıl bir çakması var diye, dolayısıyla bu çakma saat satıp replika diye yutturmaya çalışan sitelerin orijinal markaların model çeşitliliğinden bağımsız kendi dar ve sık yenilenmeyen ürün gamları oluyor, bu sitede de bu var sanki), daha üst düzey bir markanın modellerini almaya cesaret edemem ama sırf şekli yüzünden Santa Barbara vb. gibi bazı markaların bazı modelleri ilgimi çekmiyor değil