TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

egard saat firmas覺n覺n gilette'e cevab覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

egard saat firmas覺n覺n gilette'e cevab覺

Mesaj copycat » 18 Oca 2019, 11:46

gilette firmas覺n覺n, erkekleri k繹t羹l羹羹n kayna覺 g繹steren, tart覺mal覺 reklam覺na egard firmas覺n覺n cevab覺 olan reklam覺 paylamak istedim.

https://youtu.be/x_HL0wiK4Zc
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Re: egard saat firmas覺n覺n gilette'e cevab覺

Mesaj Ankthas » 18 Oca 2019, 11:56

Tart覺malara yol a癟an orijinal k覺sa filmi de koyal覺m:

https://www.youtube.com/watch?v=koPmuEyP3a0&feature=youtu.be
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj schavelle » 18 Oca 2019, 13:41

2 reklam da erkein iyi yan覺n覺 繹v羹yor, Egard'覺n bu reklam覺 nas覺l cevap olarak g繹rd羹羹n羹 anlayamad覺m.
Gillette reklam覺 erkei k繹t羹l羹羹n kayna覺 g繹stermiyor, hatta k繹t羹 繹rnek yerine iyi 繹rnek olmay覺 g繹steriyor (tacizi engelleme, 癟ocuklar覺n kavgas覺n覺 ay覺rma vs.)
Kullan覺c覺 avatar覺
schavelle

Ya: 48
Kay覺t: 29 Oca 2018, 10:45

Mesaj Ankthas » 18 Oca 2019, 15:11

San覺r覺m Gilette'in reklam覺nda "b羹t羹n erkeklerin kabaday覺 gibi davrand覺覺n覺, potansiyel tacizci olduklar覺n覺 ama d羹zg羹n erkeklerin bebek erkeklere iyi 繹rnek olmas覺 gerektii" gibi bir anlam 癟覺kar覺lm覺. Son zamanlarda insanlar her eyden 癟ok al覺nmaya, "trigger" olmaya balad覺. Bence de biraz gereksiz duyar.
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj copycat » 18 Oca 2019, 15:20

Gereksiz duyarlardan ve sjw'lerden son derece rahats覺z olmama ramen bu seferki tepkiyi gereksiz bulmad覺m.

Neden derseniz, bu t羹rl羹 s繹ylemlerde kad覺nlar bir b羹t羹n olarak g羹nahs覺z ve hatadan m羹nezzeh g繹steriliyor. Yani siz, asl覺nda "erkekler her t羹rl羹 su癟u iler, ama iyi erkekler onlara engel olarak insan olur"; Ya da "ey erkekler insan olun ve erkeksi hatalar覺n覺zdan ar覺n覺n" gibi mesajlar verirseniz, neden "bir 癟ok kad覺n bir s羹r羹 b羹y羹k kabahat ve su癟 iler ama iyi kad覺nlar onlara engel olmali" denmiyor diye sorgularsiniz. Peki kad覺nlar覺n d羹zenli olarak insanlara zarar veren "kad覺ns覺" su癟lar覺 ne olacak?

En k覺sas覺 su癟lu ve sorunlu davran覺lar覺n erkei kad覺n覺 olmaz, bu t羹rlu ayr覺mlar bizzatihi k繹t羹l羹kt羹r demek daha doru deil mi?

Gilette akl覺nca bir marketing denemesi yapt覺 ama sonu癟 癟ok da olumlu olmad覺 gibi. Zira "g羹癟l羹 kad覺nlar" gibi olumlu mesaj yerine olumsuz mesaj 羹zerinden iletiimi kurdu.

Egard da ortayi gol yapt覺 ve b羹y羹k sempati topladi.

MI 6 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj sieger » 18 Oca 2019, 23:44

Acikcasi bunun olmasini gunumuzdeki feminizm hareketlerine bagliyorum. Gecenlerde bir konusma vardi amerikada, bir kadin yine anlatiyor, erkekler daha cok kazaniyor, erkekler CEOlar falan diye, ve biliyorsunuz ki, cok uzun suredir bu soylenir ve erkekler genelde sessiz durur, yaaani calissalardi falan deriz.. Ama sonra erkek bu cevap olandaki gibi istatistiksel cevaplar veriyor, bu kadar is kazasinda erkek oluyor, savaslarda bu kadar erkek oluyor, sen gelmissin,dunyada zaten cok az sayida olan, cok nadir insanlari ornek gosteriyorsun, o kadar azlar ki olasiliktan bahsedemeyiz zaten, madem esitlik istiyorsun, buyur her seyden bahsedelim diyordum. Erkekler olarak boyle laf dalasinda biraz yavas oldugumuzdan sanirim, bu yakin zamanda `erkek olmak`, `erkek nedir` `erkek ne yapar` laflari ortaya cikmaya basladi.

ayrica @copycat e kesinlikle katiliyorum, her seyden once insan olabilmek gerekiyor, zira kadin erkek ayrimi demek sacma, evet kadin ve erkek farkli, zira beden olaran bile farkli, zihin olarak dusunce sekli olarak, her sey olarak farkliyiz, ve toplumda ayni gorevlerin bizlere verilmesi unlu bir analoji gibi, tum hayvanlari agaca cikmasina gore tartarsan cok yanilirsin, maymun cikarken, balik daha sudan cikarken olecektir.
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj F覺ratYldrm » 21 Oca 2019, 22:52

Gerici ortamda, ihtiyac覺 olan kad覺nlara pozitif ayr覺mc覺l覺k eser miktarda bile uygulanm覺yor. Ben kendi kap覺m覺n 繹n羹ne bak覺yorum ve erkeklerin 繹zg羹rl羹klerinin kad覺nlara nazaran daha k覺s覺tl覺 olduunu g繹r羹yorum. Bu ayr覺mc覺l覺a da erkeklerin 繹n ayak olduunu g繹r羹yorum. Yani baca覺m覺za s覺k覺yoruz sonra sinir stres i癟imizi yiyoruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
F覺ratYldrm

Kay覺t: 08 Oca 2019, 12:36

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 86 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners