Fiyatlar覺 ve sat覺 noktalar覺 hakk覺nda hi癟 bir yerde bilgi yok. Mira 1896'da kurulan eski bir marka ve 繹nemli mekanizmalar ve saatler 羹retmi ama san覺r覺m 1940'lar覺n sonunda kapanm覺, 2010 da tekrardan faliyete ge癟irilmi anlad覺覺m kadar覺 ile. Basel 2010 boothunu daha 繹nce g繹rm羹t羹m. Bu tarz eski markalar覺n isim hakk覺n覺 alarak saat 羹reten 癟ok firma var, forumda da konutuk daha 繹nce, genelde uzakdoulular yada baz覺 襤svi癟reli yat覺r覺mc覺lar al覺yordu ve in mekanizmal覺 d羹羹k kalite saatler veya alt/orta kalite Swiss made quartz, automatic modeller 羹retiyorlard覺 ama ilk kez bu kadar 繹zenli ve g羹zel dizaynlarla haz覺rlanan farkl覺 mekanizmal覺 羹r羹nlerle yeniden doan bir markaya ahit oluyorum. Swiss Made Automatic olarak lanse edildiine g繹re mekanizmalar覺da retrograde in-house herhalde. Firmaya mail att覺m bilgi talebinde bulundum. Cevap gelince konuya eklerim.

Yabanc覺 hi癟 bir forum yada blogda da g繹remedim, herhalde ilk biz TSF'de marka 羹zerine konuuyoruz. ilgin癟, bakal覺m ne 癟覺kacak

Serilerin dier modellerinide y羹kledim. "Exceptional Timepieces" demek en dorusu san覺r覺m. Tebrik ederiz.

Mira Merveille de L'Espace M101

Mira Merveille de L'Espace M102

Mira Odyss矇e D'Univers M105

Mira Lady F矇e C矇leste M107