Selam Değerli Dostlar,
Son 1-2 sene içerisinde Aydın saat ile yaşadığım bazı diyalogları sizler ile paylaşmak istedim. Benim gördüklerimden sonra hizmette sınır tanımadıklarını düşünüyorum. Türkiye' ye getirmedikleri modeller veya fiyatlarının bazen çok yüksek olması yüzünden eleştirdiğim bir firmadır.
Ama aşağıya yazacaklarım beni gerçekten çok etkiledi.
1-) 5 sene önce aldığım bir seiko saatim vardı. O zaman kordondan bir iki bakla sökmüş koluma göre ayarlamıştım. Aradan seneler geçti ve bir gün saatimi takmak istedim. Kilo almışım veya rahatlık tercihim değişmiş zaman içerisinde. Saatim koluma olmadı. Ne kadar aradıysam baklaları bulamadım. Aradım Aydın saati durumu anlattım. Saatimin seri numarasını ve açık adresimi istediler. Fiyat bilgisi verdiler. Kabul ettim. 15 gün sonra baklalar japonyadan gelmiş ve adresime teslim edilmişti.
2-) Yurt dışından gelen bir seiko saat satın aldım. Çok fazla özelliği vardı. Ve kullanma kılavuzu yoktu. Telefon açtım ne yapabilirim diye sordum. Saatimin seri numarası söyledim. Mail adresimi istediler. Verdim ve 10 saniye sonra kullanma kılavuzu mailime gönderilmişti.
3-) Geçen gün bir arkadaşım benden yardım istedi. Pahalı bir seiko saatin orjinalliğini nasıl teyit ederiz diye. Bende telefon açtım Aydın saate önce bayağı bir ipucu verdiler telefonda. Daha sonra eğer onlara götürebilirsem saati teknisyenlerinin yardıma hazır olduklarını söylediler. İletişim bilgilerini aldılar. 2 gün sonra telefonum çaldı. Sorunumu hallettim mi yapabilecekleri birşey var mı diye sordular? Çok şaşırdım....
4-) Bir kere de eski bir seiko modeli arıyordum. Mağazalar da bulamadım ve yine Aydın saati aradım. Karşımdaki müşteri temsilcisi yaklaşık 35 dakika boyunda Türkiye de hangi bayide hangi senede en son hareket olmuş teker teker bunları inceledi ve paylaştı. En sonunda ben pes ettim tamam vazgeçtim dedim.
Belki sizlerin arasında kötü anıları olan vardır bilemem. Ama ben şu yazdıklarımdan sonra 10 numara verdim Aydın saate.
Sevgiler,