kalibre » 11 Oca 2021, 20:41
Arkadalar merhaba, aran覺za yeni kat覺lmama ramen ikinci kez bal覺k a癟m覺 bulunuyorum. san覺r覺m 癟ok p羹r dikkat biriyim t羹m detaylar benim i癟in sorun olabiliyor bir anda. saat konusuna 癟ok hassasiyet g繹steren biriyim gerek mekanizmas覺 gerek zaman覺n soyut kavram覺n覺n bende ruhsal a癟覺dan a癟覺klamas覺 derindir. hakeza sizleri uzun zaman okuduktan sonra aran覺za kat覺ld覺m. bug羹nk羹 karars覺zl覺覺m覺 sizlerin g繹r羹羹yle neticeye erdirmek niyetim. orientten otomatik bir saat ald覺m fakat 癟ok bilgim olmad覺覺 i癟in baz覺 deikenlikleri ka癟覺rm覺覺m; ald覺覺m saatim kurmal覺 deil dorudan otomatik bir saatmi. ve 750 tl fark ile elden kurmal覺 (daha beyaz kadranl覺) modelini ile deitirebilirim fakat bu saatimi 癟ok sevdim, neredeyse g繹ndermek istemiyorum; bej rengi kadran覺 ile beni kendine balad覺 diyebilirim. Sizlere sormak istediim elden kurmas覺 olmayan bir saat ilerde bir sorun 癟覺kar覺r m覺 ya da 繹n g繹remediim, deneyimlemediim bir olumsuz fark yaratabilir mi? Yoksa herhangi bir konfor, ruhsal veya iktisadi olarak deer fark覺 yaratmaz, g繹n羹l rahatl覺覺 ile kullanabilir miyim?