Ege [emoji106][emoji3]vysaknc yazdı:Işığı var mı?[emoji846]prx yazdı:Neden fiyasko dediğimi mesajımda zaten belirttim. Bu arada kişisel görüşümdür. Casio ekranlı hatta ondan da daha kötü duran bi prx benim için bir fiyaskodur. Hamilton gibi özgünlük katsalar ya da geçmişte ürettikleri saate en azından ekran tarafında günümüz teknolojisi ile inovatif yenilikler katsalar belki reissue olarak değerlendirirdim. Fakat tekrar söylüyorum bu fiyat etiketi ile bu saat bence tam bir fiyasko.esenturk yazdı:Mandos yazdı:Ben bunu gördüğümde aliexpreste satılan çakma bişey sandım.esenturk yazdı:[quote="kaanknv"]Yorum yapmak dahi istemiyorum [emoji52]
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonra officialde görünce gözlerime inanamadım. Bence horoloji tarihinde tissot için en büyük fiyasko olabilir.
Prxi ilk çıkarttığında büyük sükse yaptı ki ben de bayıldım. Quartz’ını aldım kullandım. Sonra otomatiği çıktı kadran düzeltmeler vs çok güzel dedim onu da alıp kullandım. Sonra renk renk boy boy çıkardılar onlar da başarılı hamlelerdi de. Doktor bu ne ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden "horoloji tarihinde Tissot için en büyük fiyasko" oluyor anlamadım? Adamlar geçmişte çıkarttıkları bir versiyonu günümüze uyarlamışlar. Uydurma bir model değil.
Ekranı kötü olmuş Hamilton PSR gibi şık olsaydı başka şeyler konuşuluyor olurdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]Indiglo olsa bari[emoji28]veysi abi.sigara izmariti gibi yanarsa o zaman kötü.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi