Maalesef yakından takip ettiğimiz ve bildiğimiz üzere saat fiyatları uçtu gitti. Özellikle otomatik saatler her gün daha da ulaşılmaz bir hal alıyor. Böyle bir durumda belli bir standartın üzerinde olan, Türkiye'de bulup alabileceğimiz, garantisi ile güvenle kullanabileceğimiz bir markayı hatırlatmak istedim.
Lorus markası hepimizin çok iyi tanıdığı, Seiko nun ürettiği bir marka. 1982 den beri üretim yapıyor. Ben de zaman içerisinde bir kaç kere satın aldım ve kullandım. Bir problem yaşamadım. Sağlamlığı, kullanılabilirliği, ulaşılabilirliğini Casio ya benzetiyorum.
Fiyatları görece olmak üzere uygun sınırlar içerisinde yer alıyor. 3000 TL civarında otomatik saatleri. Evet ekonomik kriz var. Bu para az mı diyebilirsiniz. Ama günümüzde maalesef ucuz bir şey kalmadı.
Lorus markasının Pilli, Otomatik ve Solar modelleri var. Analog ve Dijital modelleri var. En büyük avantajıda Türkiye'de resmi ve garantili olarak satılmasıdır. Her Lorus saat 2 sene Aydın saat garantisi altındadır.
Sizlerle otomatik bazı modellerini paylaşmak istedim. Modeller çok tanıdık gelebilir