Reddit trsaatte bu konu ile ilgili güncel bir yazı mevcut, Longines ile alakalı. Okumanızı tavsiye ederim.barkodd yazdı:Arkadaşlar, uzun zamandır görüyorum, pek de itimat edilmeyeceğini zaten tahmin edşiyorum, ama yine de her saat arattığımda bu tiplerin siteleri karşıma çıkıyor ve neredeyse yarı yarıya fiyat farkediyor, bu kuzey saat, armada saat gibi satıcılar var (bunların dışında da yok tempora, yok joyyvana gibi değişik isimlerle de her yerdeler, ki hep aynı kişiler olduklarını düşünüyorum), bu tiplerin saattıkları saatler neredeyse yarı yaıya, bunların olayları nedir, sahte saat mi satıyorlar, işlem görmüş saat diye bir şey varsa onları mı satıyorlar, bu konuda bilgisi olan var mı? (tamam, başkasına uzak dur derim de 100 tane saat aratınca arada bir yerlerde "acaba denesem mi" hissiyatı da oluşmuyor değil)
recepergun yazdı:Reddit trsaatte bu konu ile ilgili güncel bir yazı mevcut, Longines ile alakalı. Okumanızı tavsiye ederim.barkodd yazdı:Arkadaşlar, uzun zamandır görüyorum, pek de itimat edilmeyeceğini zaten tahmin edşiyorum, ama yine de her saat arattığımda bu tiplerin siteleri karşıma çıkıyor ve neredeyse yarı yarıya fiyat farkediyor, bu kuzey saat, armada saat gibi satıcılar var (bunların dışında da yok tempora, yok joyyvana gibi değişik isimlerle de her yerdeler, ki hep aynı kişiler olduklarını düşünüyorum), bu tiplerin saattıkları saatler neredeyse yarı yaıya, bunların olayları nedir, sahte saat mi satıyorlar, işlem görmüş saat diye bir şey varsa onları mı satıyorlar, bu konuda bilgisi olan var mı? (tamam, başkasına uzak dur derim de 100 tane saat aratınca arada bir yerlerde "acaba denesem mi" hissiyatı da oluşmuyor değil)
---
reviewbyrec
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 180 misafir
|