襤pucu: ikonik bir model

Evet yeni saatim Seiko Prospex 1965 Heritage Diver's PADI zel S羹r羹m羹 SPB501.
40 mm 癟apa 13 mm kal覺nl覺a sahip, King Seikolar da g繹rmeye al覺k覺n olduumuz 3 g羹n rezervli 6R55 mekanizmaya sahip.
Uzun zamand覺r akl覺mda koleksiyonuma 1965 model baz alan bir "62 mas" ekleme fikri vard覺. 1-2 ayd覺r saat d羹kkanlar覺nda vitrinde hep g繹z羹me 癟arp覺yordu bu g羹zel renge ve kadrana sahip spb501, almamak i癟in d羹kkanlara girip kolumda denememeye 癟al覺覺yordum
Kas覺m indirim f覺rsatlar覺yla 癟ok iyi bir fiyata denk geldiini d羹羹n羹nce yine dayanamay覺p kolda denemeden tetie bast覺k. San覺r覺m ansl覺y覺m bu sefer 3 g羹nd羹r kolumda saat,3 g羹n羹n toplam sapmas覺 1 saniye alt覺nda. Fabrika verisi g羹nl羹k +25 -15 saniyeyi d羹羹n羹nce 癟ok iyi bir deer.
Bilezik ve toka, hem dalg覺癟 k覺yafeti uzant覺s覺 hem de aletsiz mikro ayar sistemini bir arada sunuyor. 6 kademeli toplam 15 mm uzay覺p k覺salabilen toka 癟ok iyi olmu. Saatin yan覺nda gelen geri d繹n羹t羹r羹lm羹 bal覺k alar覺ndan yap覺lan seichu dokuma natomsu kay覺覺 pek beenemedim a癟覺k癟as覺. G繹r羹nt羹s羹 癟ok g羹zel ama bilekte hissiyat覺 癟ok houma gitmedi, ger癟ekten eski bal覺k alar覺nda yapm覺lar san覺r覺m
[url=https://hizliresim.com/k0lqju2]
[/url]