Merhaba arkadalar.
Ebay 羹zerinden ilk defa bir al覺veri yapt覺m ve bununla ilgili 2 adet sorunuma yard覺mc覺 olursan覺z 癟ok memnun olurum.
1- Ald覺覺m saat bana verilen bir takip numaras覺 ile kontrol ettiimde T羹rkiye'ye girmi durumda. Bu andan itibaren ne yapmam覺z gerekiyor, acaba g羹mr羹k ile bir irtibata ge癟mek gerekiyor mu? Daha 繹nce Ebay'i kullanan arkadalar bilirler san覺r覺m. Kargo takip numaras覺 ve sitesi aa覺da yer almaktad覺r. Kargo NO: CV014973222US
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm?from=home_header&page=trackandconfirm
2- Ebay 羹zerinden ilk kez al覺veri yapt覺覺m覺 ve tecr羹besiz olduumu belirtmitim. Bu saati almadan 繹nce ayn覺 saati baka bir sat覺c覺da g繹r羹p fiyat覺 art覺rd覺m ve art覺rma ileminden sonra sat覺c覺yla T羹rkiye'ye g繹ndermede sorun olmaz deilmi diye teyitlemek istedim. (羹nk羹 international shipping ibaresi yer al覺yordu.) Fakat sat覺c覺 bana g繹ndermediklerini s繹yledi. Ben de i younluum ve dalg覺nl覺覺m sebebiyle bir ka癟 g羹n ebay hesab覺ma girmeyince 羹r羹n羹n a癟覺k art覺rmas覺n覺n bende kald覺覺n覺 g繹rd羹m (Bende kalmaz d羹羹ncesiyle 1 dolar y羹kseltmitim).
imdi sat覺c覺yla g繹r羹羹yorum benim yapabileceim biey yok diyor. Ebay ile g繹r羹羹yorum (mail ile) belli saatler aras覺nda filan numaray覺 aramam isteniyor. Oysaki hereyi a癟覺k a癟覺k mailde anlatm覺t覺m. Ne yapaca覺m覺 a覺rd覺m. Hani grammerim fena deildir ingilizcede ama bir Amerikal覺 ile konuup derdimi anlatamam diye d羹羹n羹yorum.
Yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum arkadalar. imdiden teekk羹rler.