TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Teknolijinin Zirve Yaptigi Saat ! Garmin Approach S1

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Teknolijinin Zirve Yaptigi Saat ! Garmin Approach S1

Mesaj Clk » 15 Eyl 2011, 09:21

Dün 14 ° C sicaklik ve 50 Km/H rüzgar ile golf oynamak icin pekte ideal olmayan bir hava olmasina ragmen biraz adrenalin niyetine bir turnuva oynadim. Turnuva sonrasinda bar'da oturup günü yorumlamak adettendir.

Arkadasim Günther Tag Heuer Aquaracer kullanicisidir. Siyah bezel ve siyah kadran ile göze gayet hos gelen bir tasarimi var saatin. Dün Günther'i kolunda plastik kayisli, plastik kasali siyah ve dijital bir saat ile görünce biraz dalga gectim ama akabinde bin pisman oldum :D

Günther'in kolunda ki saat Garmin marka (bildiginiz navigasyon üreticisi) Approach S1 model bir golf saati idi. Bu saat GPS sinyali ile yerinizi belirliyor ve hafizasinda bulundurdugu 14.000 Golf sahasi ile size her an bayrak ile aranizda ki mesafeyi 1-2 metre hata ile bildiriyor.

14.000 Golf sahasi !!!! 18 delik/saha toplamda 252.000 adet data :shock: Sadece bu kadar da degil. Bayrak pozisyonu hergün degistirilir ve oyuna baslamadan önce size bildirilir. Bayrak pozisyonuna göre sahanin uzunlugu baslangic vurusundan bayraga delik basina 70 metreye kadar uzayip kisalabilir. Garmin S1, bayrak pozisyonunu oyun öncesinde sisteme girmenize ve daha kesin ölcüm yapabilmenize olanak sagliyor :geek:

Bunun disinda oyun sirasinda toplamda kat etmis oldugunuz yolu hafizasina alarak istediginiz her an okuyabilirsiniz...

Son olarak saat saati okumaniza da yariyor :D Su gecirmezlik böyle bir saat icin olmaz ise olmaz bir özellik.

Saatin Detaylari : http://gbr.garmin.com/approach/approach-s1-golf-watch/approach-s1-golf-watch.html

Bu da fotografi :thumbup:

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Teknolijinin Zirve Yaptigi Saat ! Garmin Approach S1

Mesaj asymptote » 15 Eyl 2011, 09:25

Almak lazım bi dene :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 15 Eyl 2011, 10:00

you rich golfers :)

benim oris'te 1000 mt derinlikten top toplayıp çanta taşımaya olanak sağlıyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 15 Eyl 2011, 10:03

Benim Uhr da zamanı gösteriyor :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Frax » 15 Eyl 2011, 16:18

Tomtom aynısını üretirse benden sana hediye olsun başkanım :D

Suunto benzeri güzel bir saat olmuş. Herhangi bir spor esnasında kullanım açısından da uygun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Thevenin » 15 Eyl 2011, 18:58

Clk yazdı:Dün Günther'i kolunda plastik kayisli, plastik kasali siyah ve dijital bir saat ile görünce biraz dalga gectim...

Bu ne ya :D Hepimiz Gunther'iz beyler...

Dostum saat demissin ama bu cihazda Li-Ion rechargeable pil var :D Ama guzelmis, golfte ciddi Piranhalarin tercihi olmali.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Clk » 15 Eyl 2011, 20:28

Madem yasamaya geldik dünyaya ... Benim de herseyde bir hakkim vardir :lol:

Aslinda bu saat bana Li-Ion ve GPS ile gelecek nesil navigasyon aletlerinin öncüsü gibi geliyor. Böylelikle büyük navigasyon aletleri yerine kim bilir bir gün gözlük yada kulaklik ile kullanilacak navigasyon üretilebilir....

Sevmiyorsan hor görme bari :lol: Tam varos edebiyati :D Yasa Orhan Baba :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners