Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Anlad覺覺m kadar覺yla bu saat 羹lkemizde mevcut deil.Dogrusu saat bilgim sizler kadar iyi deil ve internetten daha 繹nce al覺sveris yapmad覺m.Ben覺m yerime bu saati ebaydan alabilecek biri varsa gerei neyse yapaca覺m.demeyi hemen yapabilirim.襤mdiden yard覺mlar覺n覺z i癟in siz abilerime teekk羹rlerimi sunar覺m.
*Baran savunma yapma ihtiyac覺 duydum, ben halen kredi kart覺 fikrine kar覺 olduum i癟in, internet al覺verilerinde sat覺c覺y覺 telefonda okkalay覺p, karakucak y繹ntemi ile paray覺 sat覺c覺n覺n hesab覺na havale ettikten sonra t羹m iyi niyetiyle evde kargosunu bir 羹mit bekleyen birisiyim. Sana yard覺mc覺 olamad覺覺m i癟in 繹z羹r dilerim
Ben iin g覺rg覺r覺n覺 yapt覺m bu forumu gercekten cok sevdim yen覺 uye olmama ragmen..Bende dogrusu arkada覺m覺n kart覺yla al覺veri yap覺cam bakal覺m nas覺l olacak giderse g羹mb羹rt羹ye o gidecekte g羹mr羹kte tak覺l覺rsa o s覺k覺nt覺 ite saat kal覺r orda
Bu arada ben bu kodlara aina olamad覺m hen羹z cahilliime verin.Ben覺m istediim 羹stteki resim erkek saati dimi? kodlar覺da googleda bak覺yorum hep deiiyor bu saatin tam kodu nedir? Seiko 5 sports Sea Urchin sonundaki K ve J de japonya olup olmad覺覺n覺 simgeliyor.Yukardaki linklere bakt覺m K1 yaz覺yor japonunumu bulsam daha iyi olur?