Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Fsinan bu saat yeni değil. Çok önce çıkan bir model. Hatta forumda konusu, kutu açılışı ve foto incelemesi mevcut Linkleri ekledim. Zarif ve şık bir kurmalı model olduğuna katılıyorum.
Özürlük bir durum yok elbette, ne olacak Ben sen saati yeni çıktı sandın diye düşündüm. O sebeple linkleri ve konuyu ekledim, hemde çok güzel fotoğraflar çekmiş Nicky. Arabic dial stoklarda yoktu uzun süredir, tekrar ön sipariş olarak satışa açılmış.
Benimde "Steinhart" sayfasındaki favorilerimden, ileride belki düşünebilirim, "belki" diyorum çünkü aklımdaki saatler arasında o günkü dönemsel durumum içinde kararım ne olur bilemiyorum, TSF nin faydaları arasında bu gibi dezavantajlarıda var, adamın aklı onlarca saat için satın alma fikirleriyle doluyor...