Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
bence ipad ve iphone kılıfı çok güzel olmuş , saat kutusu ve bileklik , kol düğmesi gibi aksesuarlar zaten bir çok markada var o yüzden ben gereksiz olmadığını aksine güzel kombinler çıkabileceğini düşünüyorum
Deri bileklikler harika, tarz ve model olarak Nicky' nin efsane bilekliğini andırıyor Ben ayrıca Omega logosu olan kol düğmesinin çok şık olacağını düşünüyorum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Link burada, bu ürünler sadece Omega butiklerde satılıyor anladığım kadarı ile. Parfüm için belirtmişler ama diğer ürünler için emin değilim. Bayiler getirtiyor olabilir. Çok Omega hastası değilseniz daha beğenilecek ürünler rahatlıkla bulunabilir ama Omega fanları için iyi elbette