Karar verdiniz mi bilmiyorum ama ben de sanırım bu iki model arasından Tudor seçerdim. Aslında bu iki markaya da çok ısınamıyorum ancak Breitling hep bir adım geride kalıyor benim için. Bunun nedenleri de kabaca şu şekilde: Bir kere Outlet mağazaları tüm Avrupa'da çokça bulunuyor. Rado ya da Longines gibi markalarda Outlet de olabiliyor ancak Breitling seviyesinde markalarda bir tek Breitling'in outlet'i var. Bu bende marka algısını direkt düşürüyor. Bunun yanında blockchain işine girmesi olsun, şapka, çanta vs. aksesuar işini abartmış olması da yine bende kötü bir algı bırakıyor. Sanki her yere para kazanmak için saldırıyor algısı veriyor. Kutulamalarını ve sunumlarını da Tudor'un gerisinde görüyorum ki Tudor'un sunumunu çok beğenmiyorum. Kesinlikle bu fiyat seviyesindeki markaların çok daha iyi sunum yapması gerekiyor diye düşünüyorum. Bunca eleştirime rağmen saatlerinin özellikle dizaynını ise çok beğeniyorum. Cidden çok şık saatler yapıyorlar.
Bunların haricinde ise sanırım eskiden saat konusunda çok daha katıydım. Benim için güzel ve çirkin saatler, markalar vs. netti. Şimdi ise çok daha sakin bakıyorum olaya. Bir kere her saat herkese olmuyor. O yüzden bilekte denemeden asla saat almam artık. Önyargılı da gitmem almaya. Bilekteki hissini görmeden bir saat alınmaz kanaatindeyim. O nedenle gidip deneyip hangisini kendinize yakıştırırsanız onu alın derim

Sonuçta bu saat seviyeleri dünyada baktığınız zaman şanslı bir azınlık tarafından ulaşılabilir ürünler. Dolayısıyla ömürlük kalitedeler. Çok pişman edecek bir seçim olacağını düşünmüyorum hangisini alırsanız alın.