Forum y繹neticimiz @Bond Bey'in arac覺l覺覺yla piyasa deerinin makul seviyede alt覺nda ilk otomatik saatime kavumu oldum. Beraberinde de deri ileme setini sipari ettim. El biraz becerikli, tabii ki premium kay覺 羹retme gibi bir iddiam yok ancak daha 繹zel bir ey istediim i癟in deri ileme setini sipari ettim. Ona dair de payla覺mlar覺m olur umar覺m 1 ay sonra.
r羹ne gelecek olursak kendi kutusu 羹zerine gayet korunakl覺 koruyucu bir kutu ile g繹nderildi. Al覺 yapt覺覺m g羹n kargolan覺p, bir g羹n sonra elimde oldu. 18cm bilek i癟in 癟ok ho bir 繹l癟羹 diyebilirim. (fotoraflarda normalde olduundan biraz daha kaba g繹r羹n羹yor ancak 癟ok daha kibar duruyor asl覺nda)
Forumdan bir kullan覺c覺 ald覺覺 Gentleman silicium'a dair garanti vs her eyin doru olduunu ancak mekanizman覺n silicium olmad覺覺n覺 belirtmi, bunun i癟in de 繹zellikle arka taraf覺n detay fotoraf覺n覺 da paylamaya 癟al覺t覺m.
Kutu i癟erii:
Saat
Saat tutucu
Kullanma klavucu
Garanti belgesi.
Sorunsuz ekilde saatimi Tissot websitesine de kaydettim.
En yak覺n rakibi PRX'i kolumda denemitim, karars覺z kalanlar i癟in kiisel fikrimi paylaay覺m:
O biraz daha retro ve bence casual giyim tarz覺yla 癟ok uyar. Bu hem spor hem dress i癟in 癟ok uygun yani genel kullan覺mla daha everyday bir saat. Ayr覺ca benim ilk otomatik saatim olduu i癟in nato ve deri kay覺larla da kullan覺labilme imkan覺 daha 癟ekici geldi.
Yeil rengine dair bir yorum yapm覺yorum 癟ok tarafl覺 olur 癟羹nk羹 ben resmen bir yeil sap覺覺y覺m

S覺radaki hedefler bulabilirsem Seiko Matcha Green ve Longines Master Collection Yeil.
(Matcha Green sahibi olup elinden 癟覺kartmak isteyen olursa M l羹tfen)
Fotoraflar覺 payla覺yorum, t羹m saatlerinizi keyifli g羹nlerde kullanman覺z dileiyle.
Koruma kutusu ile

Kapal覺 kutu

A癟覺k kutu

Detayl覺 arka kapak

Kolda duruu