mcd yazd覺:G羹zel g羹nlerde kullan g羹zel se癟im.
mlm yazd覺:襤lteri harika g繹r羹n羹yor ve ger癟ekten 癟ok yak覺m覺G羹le g羹le kullan kardeim
![]()
Omega AR kaplama konusunda hakikaten 癟ok baar覺l覺, bu konuda bir alk覺覺 hak ediyor.
sercankaf yazd覺:Iyi gunlerde kullanin, eski bir kullanicisi olarak guzel secim diyorum. Yalniz akilda sub varken smp almak gercekten cok cesurca bir karar
raven yazd覺:Hay覺rl覺 olsun
Caner1983 yazd覺:Hay覺rl覺 uurlu olsun ama u lafda fixdir rolex i癟inde kal覺r ve o i癟indeki g羹nge癟tik癟e b羹y羹r seni sarar sonra kendini ald覺r覺r (itiraf ediyorum rolex lobisindenim ve bunla gurur duyuyorum)
necati yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n, 癟ok 覺k bir model![]()
Yeri gelmiken Cengiz ve Serkan 覺n geometrik bir problemleri olduundan 羹pheleniyordum zaten. Art覺k eminim. Bunlar paralelci
Yase yazd覺:Hayirli olsun 襤lteri g羹zel g羹nlerde kullan
mlm yazd覺:Ak覺lda Submariner varken Seamaster neden al覺nmas覺n, misal benim akl覺mda da Sub var ama gidiyorum Steinhart al覺yorumAz覺msanmayacak bir fiyat fark覺 var beyler:)
Necati abi konulara farkl覺 a癟覺lardan bakmak elbette iyidir, ama paralel a癟覺 ve t羹revleri, paralel olmadan 繹nceki halleri, t羹mleik, ayr覺k.. her ekli uzak olsun
mlm yazd覺:Ak覺lda Submariner varken Seamaster neden al覺nmas覺n, misal benim akl覺mda da Sub var ama gidiyorum Steinhart al覺yorumAz覺msanmayacak bir fiyat fark覺 var beyler:)
Necati abi konulara farkl覺 a癟覺lardan bakmak elbette iyidir, ama paralel a癟覺 ve t羹revleri, paralel olmadan 繹nceki halleri, t羹mleik, ayr覺k.. her ekli uzak olsun
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ErsinGS, Majestic-12 [Bot] ve 28 misafir
|