Evet ilk gungorr beyin tahmini dogru (tabi "Rolex GMT Master II BLNR aka Batman" yazisi benim daha once foruma yazdigim cumlenin tipatip aynisi, muhtemelen oradan gormus ama sorun degil

).
@eyimen de dogru tahmin etti.
@hellhound da dogru tahmin etti, Ankara vitrinlerinde olmadigini da biliyor. Ben de 2. el aldim zaten

. Saatlerden cok anlamiyorum, ilk roleximi alacagim icin 0 almak istiyordum ama AD'larda 0 hic bulamadim. Birak Ankara'yi Iskocya, Italya, ABD Houston'a sordum oralarda da yoktu. Bu yetmiyormus gibi bir de zam gelecegi soylentileri basladi. Yabanci forumlarda yazdiklarina gore Almanya'da ve birkac Avrupa ulkesinde bu saatin liste fiyati 7650 EUR'dan 8100 EUR'ya cikmis. Tum bunlar ust uste binince, Turkiye AD cikisli 0'a yakin kondusyonda saat bulunca bu isi bitireyim dedim.
Once fotograflar:

Kusura bakmayin resimler kaliteli degil, telefonla cektim. Zaten forumda daha once acilisi yapilmis ve guzel resimleri olan bir saat oldugu icin ugrasmadim.
Bu saat tam 1 sene once ugur saatten alinmis. Kutusu sertifikasi var fakat bezel koruyucu plastik ile silme bezi yoktu. Aldigim kisinin yaklasik 10 tane rolexi vardi (foruma uye degil) o yuzden cok az taktigini soyluyordu. Saatin durumuna baktigimda bilezigin parlak kisimlarindaki belli belirisiz kilcal cizikler disinda 0 durumdaydi. Clasp kisminda biraz kir birikmis onlari da memnuniyetle temizleyecegim

. Saatin agirligi, parlakligi, kadrani, capi vs. her seyine bayildim, tek eksigi glidelock clasp - yeni submarinerlarda gordugum kolay ayarlanabilir bilezik olabilir.
Kaucuk kordonlu breitling'den sonra bu saati alip gundelik breitling takarken arada sirada bunu takmak istiyordum. Uzun suredir aklimdaydi ve sonunda sahip oldum, mutluyum
Bu saati almama on ayak olan, her asamasinda yardimci olan @caner1983'e ve forumdan attigim her mesaja sikilmadan cevap veren bora71'e buradan tesekkur ederim.
herkesin aklindaki saate sahip olmasini diliyorum.