TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

DeWitt Academia Mustafa Kemal ATATÜRK Özel Üretim

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: DeWitt Academia Mustafa Kemal ATATÜRK Özel Üretim

Mesaj msturan » 29 Kas 2011, 10:16

drk, iceleme için teşekkürler :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Offside » 30 Kas 2011, 01:20

sonuçta "hadi che'nin resimlerini t-shirtlere basalım ergenlere satalım" zihniyetinde yapılmamış.ayrıntılara dikkat edince ne kadar ince bir zevk ve emeğin ürünü ortaya çıkıyor işçilik harika, kutu cidden daha iyi olamazmış,her detayda bu işe özen göstermiş birinin gödermeleri var ama "Atatürk special edition" nedir be arkadaş kabul edelim iğreti duruyor.ben sadece yürekte ve akılda diyenlerdenim bilekte seiko olur casio olur farketmez.
Kullanıcı avatarı
Offside

Mesaj mucadeleci » 30 Kas 2011, 01:29

çook daha iyi bir tasarım yapılabilirdi, altın pırlanta ile değerine uygun bişeyler yapmaya calışmış ama bence piyasada satılan 5 liralık K.Atatürk imzalı saatlere benzemiş.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Bond » 30 Kas 2011, 16:38

Drk tanıtım ve güzel fotoğraflar için teşekkürler :thumbup: Elbette tasarım konusu görecelidir fakat bence değerli bir çalışma. Direkt ticari amaçlı olmadığını kişisel olarak bildiğim için burada belirtmemde sakınca yok. Gündelik kullanıma pek yatkın bir tasarım değil ama zaten bu bir koleksiyon ve anı modeli. Seride farklı renkte bir kadrana sahip olan bazı saatlerde mevcut fakat zaten çoğu bitmiş olduğundan inceleme sırasında hazırda yoktu. Kadın modeli bana saatleri incelerken daha hoş geldi. Emin Bey ve Jerome DeWitt'e teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 04 Ara 2011, 14:07

Böyle büyük bir firma tarafından Atatürk adına bir seri üretilmiş olması elbette insanı mutlu ediyor, gururlandırıyor ama herojd'a da hak veriyorum bir yandan.

Tasarım olaraksa bazı eksikler buldum kendime göre. Kasadaki Anıtkabir göndermesi tamam ama bence de kendisinin zevklerini yansıtabilecek daha zarif bir kasa olabilirdi. Ayrıca kadran da benim pek hoşuma gitmedi. Böyle çok göz yorucu görünüyor benim için. Yine indekslerin de olduğu sade bir kadran da sadece K. Atatürk imzası olsa arkada da cam kapak yerine rölyefli kapak yapsalar olabilirmiş. Mekanizma da pek bakılası birşey değilmiş zaten. Bir de ben mi göremedim bilmiyorum ama en büyük eseri olan ülkemizin, Ay Yıldız ın saatin hiçbiryerinde olmaması bence büyük bir eksik. Bahsettiğim sade kadranda belki oniki indeksi yerine küçük bir ay-yıldız ya da bu halinde rotora ay yıldız çok güzel olabilirdi.

Kısacası Dewitt'e ve Greenwich'e böyle bir çalışmaya imza attıkları için Doruk'a da incelemesi için teşekkürler ama bence çok başarısız bir ürün çıkmış ortaya :(

Ekleme : Kollar da çirkin :? Saate uygun ama olması gereken gibi zarif değil...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj retrograde » 06 Ara 2011, 10:54

şahsi görüşüm çok çok gösterişli lduğu yönünde beğendim ya da beğenmedim diyemeyeceğim ama daha sade olabilirmiş.

Doruk teşekkürler incelemen için.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj Bond » 14 Ara 2011, 03:30

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj asymptote » 14 Ara 2011, 04:09

Bond ısrar etme reyiz beğenmedik bir kere, sevdiremezsin saati ;) :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 303 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners