Razz yazdı:serdar08
Razz

SerdarFB yazdı:5711 i pek takmıyordum. Uygun bir teklif gelince de verdim gitti. Buradakiler dışında başka saat yok şu an.![]()
Jumbo'yu buldukça alıyorum. Bir ara 3 taneydi.![]()
Saatler kadran rengindeki ton farkı hariç bire bir aynı. Belki daha önce dikkatini çekmemiştir diye ufak bir hatırlatma
![]()
![]()
![]()
viewtopic.p ... z36xzaLJqy
Anesthesia yazdı:SerdarFB gibi forumu muazzam emek ve özveri ile domine eden bir global moderatörün biz saat düşkünlerine nice farklı, kaliteli nadir görülen saatleri sergilemesi, bizlerle paylaşması adına aramızda toparlayıp yakışır bir başka kutu daha almalıyız aslında..baksanıza dolmuş her iki gariban da![]()
![]()
![]()
BarisFB yazdı:SerdarFB yazdı:5711 i pek takmıyordum. Uygun bir teklif gelince de verdim gitti. Buradakiler dışında başka saat yok şu an.![]()
Jumbo'yu buldukça alıyorum. Bir ara 3 taneydi.![]()
Saatler kadran rengindeki ton farkı hariç bire bir aynı. Belki daha önce dikkatini çekmemiştir diye ufak bir hatırlatma
![]()
![]()
![]()
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z36xzaLJqy
Başganım benim gördüğüm kadarıyla bu iki Jumbo'nun petit tapisserie leri de farklı...sizin kullandığınızda ortadan date window'a kadar 8 nokta var öbüründe 9 nokta var. Haksız mıyım?
Eğer haklıysam ve bu resimden bunu yakaladıysam yılın jumbo psikopatı ödülünü istiyorum
Serdar08 yazdı:SerdarFB yazdı:Serdar08 yazdı:Bu arkadaş benim yerime geçmiş neler neler yapmış 2 yılda anlamadım yani..
Kendisinden şikayetçiyim Administrator beyler... Serdar08 benim bu arkadaş kimdir necidir?![]()
![]()
Muhafızlaaaar..![]()
Alın bu arkadaşı atın zindana acilen..
![]()
![]()
Ulan replicamda çıktı ya daha beni kimse durduramaz.![]()
![]()
Taklitler asıllarını yüceltirlermiş efendim..
Yalnız burada eski mesajlardan da görüleceği üzere ilk önce Serdar08 vardı.(since2012)
Siz sonradan ortaya çıkmış, bendenizin basit bir taklidi olmalısınız. Benim resimlerimi kullanıp bir de kendinize "başkan" süsü vermişsiniz.
yazık..
mlm yazdı:Serdar abi maşallah nazar değmesin, kelimeler yetersiz kalıyor![]()
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir
|