ncelikle Oris'in 羹lkemizde gerektii yeri bulamad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Bunda birazda s覺f覺r fiyatlar覺n覺n dier 羹lkelere g繹re biraz daha fazla olmas覺 olduunu d羹羹n羹yorum. Fakat 2. el deeri olarak s覺f覺ra nazaran ciddi deer kay覺plar覺 yaayan bir marka. Bu durum asl覺nda avantaj m覺? Dezavantaj m覺? Tart覺覺l覺r. Benim ald覺覺m bu durumda avantaj bence uygun fiyata 癟ok g羹zel bir saate sahip oldu kuzenim. Asl覺nda benide etkilemedi deil ama tekrar saat al覺rsam art覺k ailem beni eve almayacak diye d羹羹nmeye balad覺m

.
ncelikle saat 43 mm 癟apa sahip bir saat, kendi kulland覺覺m 43 mmlik Ulysse Nardin'den daha kibar olduunu s繹ylemeliyim. Kasa bezelden arka k覺sma indik癟e k覺vr覺lan bir yap覺ya sahip san覺r覺m bundaki ama癟 sportif g繹r羹n羹m羹n yan覺 s覺ra bilek hareketlerinde saatin can覺n覺z覺 ac覺tmamas覺. K覺rm覺z覺yla siyah覺n uyumu hakk覺ndaki d羹羹ncelerime hi癟 girmeyeceim ayet o konuyla ilgili 3 sayfa yaz覺r yazar覺m 癟ok g羹zel olduunu d羹羹nd羹羹m羹 belirtip uzatmadan ge癟iyorum

.
Genel kan覺 olarak saati ben 癟ok ama 癟ok beendim. Orisleri maazalarda veya internet 羹zerinde incelemiliim 癟oktur canl覺 olarak kullan覺nca da gayet beendim saati. Bence art覺k resimlere ge癟ebiliriz.