clk,
keşke o jelatinleri hiç sökmeseydiniz, saat çok çiziliyor.

Tabi bu işin esprisi, zaten siz de bu sebepten dolayı fotoğraflamadan önce jelatinleri sökmemişsiniz. Forumunuza az önce başka bir forumdaki referansı izleyerek ulaştım ve sahip olduğum saatle ilgili güncel bir konu görmüşken ben de birkaç fotoğraf eklemek ve birkaç soru sormak istedim.
Saati geçen sene aldım ve aldıktan birkaç ay sonra tüm bilezik ince çiziklerle doldu, yetkili satısına gidip durumu anlattığımda da bakıma girdiğinde tüm çiziklerin gideceği söylendi. Bu kadar kolay çizilen bir bilezik aynı kolaylıkta çiziklerden arındırılabilir mi?
Bu saat dağda (-20 derece), saunada ya da buhar odasında, denizde takılabilir mi?
Ucuz bir saat kurucu nerden temin edebilirim.?
Aşağıda gmt master II'nin resimlerini ekliyorum, kalabalık olmaması açısından diğer saatler için birer konu açmadım, sadece fotoğraflardan oluşan bir konu bulamadım, saatleri tanıtacak, mekanizmalarını karşılaştıracak-yorumlayacak kadar bilgili olmadığım için de saat incelemeleri bölümüne konu açmak istemedim. Tag Heuer carrera serisinin en son çıkan titanium modeline, 2009 model bir bayan datejust'a ve klasik bir Omega Deville'e sahibiz. Bu saatlerin resimlerini hangi başlık altına ekleyebilirim.
Teşekkür ederim.

Bunlar da diğer saatlerimiz;