Bg17 yazd覺:Patron fazla naz asik usandirirmis.
Ok! Ok!
nce saatin alim hikayesini kisaca anlatayim.
Sans eseri Miami'de arkadaslarimiz ile ayni zamanda bulunma sansi yakaladik. Arkadaslarimiz alisveris yapmak istediklerini ve Miami yakinlarinda cok b羹y羹k bir outlet oldugunu s繹ylediler. Bu outlet icerisinde Tag Heuer, Tourneau Time Machine gibi b羹y羹k Saat sirketlerinin de outlet magzalari oldugunu bilmiyordum.
Sans eseri Tourneau Time Maschine magzasini g繹rd羹m ve turlamaya basladim. Outlet olmasina ragmen bayagi zengin bir 羹r羹n gami mevcut.
Vitrinin en sonuna geldigim zaman daha 繹nce inceledigim plaj saati olarak hosuma giden fakat fiyat etiketi ve kaucuk bileziginden dolayi almayi d羹s羹nmedigim PERRELET - TURBINE DOUBLE ROTOR SPORT saatin %60 indirim ile teklif edildigini g繹r羹nce dayanamadim ve pazarliga oturdum. Bu indirimi %70'e cikartinca da saati almadan edemedim.
Saat 羹zerinde beni tabii ki en cok etkileyen kadran 羹zerinde ki rotorun calisma hassasligi. Diger pozitif yanlari :
Kalin sayilabilecek (D-Blue yaninda bebek kaliyor) kasasina ragmen cok agir olmamasi.
Iscilik
Zaman tutma hassasiyeti
Okunma kolayligi
st d羹zey kaucuk kalitesi
Negatif y繹nleri:
Y羹ksek liste fiyati (yukarida yazdigim sartlardan dolayi beni pek ilgilendirmiyor)
Yetersiz olarak nitelendirilebilecek luminova performansi
Kutu acilisi olmayacak c羹nk羹 saatin kutusunu g羹mr羹kte sorun yasamamak acisindan orada biraktim. Malum burada sigaraya bile ceza 440 Euro!!!
Bir kac fotograf paylasayim

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...