elinize sağlık.

Saatin kadranı ile ilgili bir diğer detay, 2017 üretimlerindeki renk değişikliği. Aynı ışık ve açıdan çektiğim iki fotoğraftan da görülebileceği gibi, yeni üretimlerin indisleri sarıya yakın bir tona sahipken eski üretimlerde indisler bej renkte. Kişisel zevkime göre patina almış görünüme uygun olan sarıya yakın olan indisler saate daha karakterli bir hava katıyor. Ayrıca markanın eğitimlerine katılan bir dostumdan öğrendiğim kadarıyla Longines, kadran üretiminde yaşadığı sorunlardan dolayı geçtiğimiz yıl kadran malzemesinin tedarikçisini değiştirmiş
Ele verir talkını kendi yutar salkımı olayı benimki
Silikon kayışlar genelde makasla kesilerek ayarlanır. Zor olduğunu zannetmiyorum ancak yanlış ölçü alımında geriye dönüşü olmayan bir hadise olduğu için Arif Bey'ler ekstra titizlikle konuya yanaşmış olabilir.
Geçenlerde yakın bir arkadaşımla "son 12-13 yılda görücüye çıkan özgün kasa tasarımlarını" tartıştık. En özgün diyebileceklerimiz Cartier Drive ve Hublot Big Bang oldu... Düşünün
İhityaç için çok da yerinde oldu gerçekten. Marka algısından dolayı her yere götüremediğim saatlerimin yerine rahatça kullanıyorum bunu.
WUS'taki başlığı ben de takip ediyordum ancak bir anda ortadan kayboldu
Müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazasi sunabilmen için fırsat yaratıyorum... Senin maharetli ellerin 20'yi çıkarır bence
Çılgın Adana günleri diyelim Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 238 misafir
|
||||||||||||||