Bg17 yazdı:ahmetrefik![]()
eraslani![]()
hellhound![]()
mlm![]()
zafeer![]()
Mertyani tabiki zevk meselesi. AP nin marka imaji, satis adetleri adeta beni yalanliyor tabii. Ama ikisini de kullandigim bir az da olsa objektifim saniirm. Genel olarak AP nin (-) JLC (+) imaja sahip oldugu dogru ama bu gorusu olusturan etmenler kullandigim ve inceledigim saatler.
zfr![]()
o2oacikcasi olcmedim, ama zaten cok da olculebilir birsey degil, eger fener gibi isiga tabii tutarsan cabuk sonuyor, butun gun gunes altinda kalirsa baya baya fener oluyor. Onceki tecbrulerle kiyaslarsam averaj diyebilirim.
cctkacsaydin dostum ne olacak, bana da cay tabagi kalirdi iste... benim bilekte birazda servis tabagina da yakin ama ne yaparsin,
![]()
![]()
![]()
amele![]()
kkarakus
Öncelikle satış adedi ve değer kaybetmeme konusunda Ap'nin üstünlüğü kabulümdür.
Fakat sizinle bir noktada fikir ayrılığına düşüyoruz bence JLC AP'den daha prestijli bir marka açıkçası ben böyle düşünüyorum iki marka kıyaslamam kendi sektörümden örnek verecek olursam.
AP =Mercedes
JLC =Aston Martin
Ben bu şekilde düşünüyorum bilemiyorum benim için JLC farklı bir klasman.
Saatinize gelicek olursak çok ama çok beğendim.İnşallah saatininizi iyi günlerde mutlulukla takarsınız.
Bu saatten sonra Duometre dress watch yakışır