Arkadalar hepinize 癟ok teekk羹r ederim..癟ok amat繹r bir kutu a癟覺l覺覺 oldu..saat pek akl覺mda olan bir model deildi,daha 繹nceki saatim omega seamaster prof. 44mm co axial di.Bu saati 癟ok rahat kullanamad覺m hem boyutlar覺 b羹y羹kt羹 hemde saat 羹zerinde 癟ok d羹me olduu i癟in rahats覺z ediyordu,daha sade daha k羹癟羹k hem spor hemde kaliteli bir saat istiyordum.Sub 癟ok houma gitmiti ama b羹t癟emin 羹zerindeydi sonra bu saati denedim.Saat ilk bakta 癟ok klasik g繹r羹n羹yor ama kordon tasar覺m覺 ,kilitteki detay ve kadran saati daha spor hale getiriyor, arka kapak effaf o da g羹zel bir detay.Kadran i癟ilii 癟ok baar覺l覺 癟ok p羹r羹zs羹z.Bence saatin en baar覺l覺 noktas覺 bilezii,sub dan sonra denediim en rahat bilezik ve kilitteki alt覺n omega simgesi 癟ok g羹zel duruyor.Saat 38 mm bileim bu 癟apta 癟ok rahat etti daha 繹nce neden b羹y羹k kasa saatler ald覺覺m覺 anlam覺yorum

(dier saatim oris diver diyeyim siz anlay覺n).Saatte omega calibre 8500 makine var,sevmediim tek nokta biraz g羹r羹lt羹l羹 癟al覺覺yor sub denediimde onda hi癟 ses yoktu,bunun d覺覺nda saatte houma gitmeyen baka bir ey yok 癟ok sade ama kaliteli bir saat ,saati almamda izmir K羹lah癟覺olu saatin yapt覺覺 indirimde 癟ok etkili oldu ilgilenen arkadalar varsa omegalarda %35 indirim yap覺yorlar yola sadece rolex sat覺覺yla devam edeceklermi(akl覺n yolu bir

imdilik hayallerde sub elde bu saat var)