Saat ve saat forumdaki saat meraklılarına hitap eden bir satıcı değil. Forum üyeleri saatler hakkında bilgili ve piyasaya hakim. Tabiki iyi fiyat yakalandığı zaman alışveriş yapılıyor. Gerisi onların ticareti ve ticari politikaları. Bende Monaco mu evren saatten aldım. Bize hitap etmeyebilirler ama tr de herhalde en çok saat satan firma. Sonuçta serbest pazar ekonomisi..kilimanjaro yazdı:moy yazdı:Eskimemur yazdı:Bence distribütör un bayiden az iskonto vermesi güzel birşey. Bayisini koruyor demek..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ondan sonrada itici oluyorlar.
Misal ben hayatta saat ve saatten alışveriş yapmam.Saati beğeniyorsunuz alım aşamasına geçiyorsunuz abi max %7 yaparım dur bi telefon edeyim söyle şöyle böyle atıyor tutuyor senin o güzel hatrına en son listeden %10 diyor. başka bir saatçiden aynı referanslı saati soruyorsun selamın aleykümle %20 alıyorsun.
Bu cidden itici.
Zamanında moriceleri çaktılar millete dazır dazır sonra black firday muhabbetine %50-%75 ıskoto ile sattılar aynı şeyi zamanında techno marine markasında yaptılar. çok kalite markadır şudur budur ilk atlayanlara çaktılar sonra baktılar fazla rağbet yok GC parasına sattılar.
15.000-20.000 tl verip aldığınız saati 1 sene sonra eşinizde dostunuzda 7500-10000 tl gibi bir rakama aldığımı görseniz hoşunuza gidermi.
bence gitmez
Katılıyorum ve ekliyorum.Saatten hiç ama hiç anlamayan çalışanlarıda epey itici.Adam geçen monacoya pilli dedi iyimi.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi