Eveeettt k覺z arkada覺m覺n da yard覺m覺yla ilk kez g羹zel fotoraflarla kar覺n覺zday覺m( benim i癟in g羹zel foto konusunda uzman 羹yeler yine de beenmeyebilir)
Markamz Vulcain modelimiz ise Nautical Cricket serisinin 2011 y覺l覺ndaki vulcain trophy yelken yar覺覺 i癟in 羹retilen limited edition modeli...
her sene 100 adet, bizimki 2011 y覺l覺n覺n 012/100 nolu par癟as覺...
burada belirtmek isterim ki b繹yle 繹zel bir marka ve model i癟in arka kapak daha 繹zenli 癟al覺覺labilirdi
kolaya ka癟覺p laser bask覺 ile ilenmi arkadaki detaylar, grav羹r olsayd覺 daha iyi olurdu
Asl覺nda akl覺mda legend diver vard覺, bu saati nette heritage diver lara bakarken ans eseri g繹rd羹m ve 癟ok beendim...
A覺r覺 bombeli cam覺, kar覺覺k da dursa bence 癟ok 覺k kadran覺, arka kapaktaki alarm sesini kuvvetlendrme amac覺yla yer alan delikleri ile beni benden ald覺
Saatin d覺 kutusu amerikan bakan覺n覺n takt覺覺 saat tribiyle s羹slenmi:) ben bu k覺sma pek 繹nem vermiyorum a癟覺k癟as覺 ama marka ve reklam deeri a癟覺s覺ndan 繹nemli bir hamle
Saati benim i癟in deerli k覺lan ise vulcain markas覺n覺n alarm覺 kol saatine ilk uygulayan marka olmas覺, daha 繹nce perrelet a癟arken de ayn覺 heyecan覺 duymutum bu tip markalar bende heyecan uyand覺r覺yor
Saatin i癟 kutusu ise olduk癟a kaliteli ve 繹zellikle 羹zerindeki logo ger癟ekten 癟ok iyi 癟al覺覺lm覺...
Saat 42mm 癟elik kasaya sahip ve alligator kay覺l覺 繹zellikle kay覺taki k覺rm覺z覺 dikiler saate g羹zel bir hava kat覺yor, hesalit cam korkun癟 bombeli ve belli bir a癟覺yla bak覺nca kadran覺 okunmaz k覺l覺yor
bezelde markan覺n "clou de paris" diye isimlendirdii motif kullan覺lm覺
a覺rl覺k bilekte duru gayet konforlu, kelebek toka olduk癟a kaliteli
Saat vulcain 覺n inhouse v10 mekanizmas覺n覺 kullan覺yor, kurmal覺 ve alarml覺 mekanizma 18.000 vph ile 癟al覺覺yor ve 42 saat g羹癟 rezervli
mekanizma 癟ift zemberekli (biri saat ve biri alarm i癟in) tepeyi saat y繹n羹nde kurduunuzda alarm覺 aksi y繹nde kurduunuzda saati kuruyorsunuz mekanizmada 17 jewel kullan覺lm覺 ve 157 par癟adan oluuyor
Gelelim en cafcafl覺 k覺s覺m olan kadrana
kadranda saat 4 y繹n羹ndeki vidal覺 tepe ile ayarlayabildiiniz bir dekomprasyon cetveli var
dal覺 bilgisayarlar覺n覺n hen羹z icad edilemedii y覺llarda dalg覺癟lar覺n yukar覺 癟覺k覺ta bekleme s羹relerini bu sistem ile hesaplad覺覺n覺 bilmek 羹rk羹t羹c羹 ve heyecan verici:)
Saat genel kalite hissi ile gayet tatmin edici, asl覺nda almaya niyetlendiimde forumu ve yabanc覺 kaynaklar覺 bolca eeledim, acaba bu paraya deer mi, bu modelin muadiller nelerdir diye
sonu癟ta inhouse mekanizmal覺 heritage bir diver i癟in bence her t羹rl羹 deer
sonu癟ta ayn覺 y覺llar覺n dier efsane modeli jlc deep sea alarm fiyat olarak neredeyse ikiye katl覺yor vulcain 覺...
netice itibar覺yle bu konuda risk almay覺 seviyorum ve ald覺覺m saat beni ger癟ekten 癟ok mutlu etti..
k覺saca toparlarsak
art覺lar覺
inhouse ve unique bir mekanizma i癟in uygun say覺lacak fiyat覺
malzeme ve i癟ilik kalitesi
kolay kolay rastlanmayan tarz覺 ile dikkat 癟eken kadran yap覺s覺
eksileri
alarm sesi 癟ok akustik deil( c覺rc覺r b繹cei efekti kulak t覺rmal覺yor gibi gelsede canl覺 dinlediinizde ger癟ekten ho bir ses)
zor okunan kadran
bombeli cam覺n baz覺 a癟覺larda okuma zorluu yaratmas覺
biraz da resimler konusun..iyi dileklerinin esirgemeyen herkese teekk羹rler
daha iyileri sizin olsun

"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare