Patriot yazd覺:Hay覺rl覺 olsun g羹zel g羹nlerde kullan覺nForumda baya SMP oldu
Bende 1 senedir severek kullan覺yorum. Benimde akl覺mda submariner var fakat alsam bile seamaster覺 satmay覺 d羹羹nm羹yorum:)
eraslani yazd覺:Hayirli olsun,tebrik ederim![]()
![]()
Cok fazla beendiim bir model
kilimanjaro yazd覺:襤lter , hayat 繹yle karma覺k ak覺yor ki ... jet lag dan beterim ... eve daha yeni gelebildim ... asla piman olmayacaks覺n ... hay覺rl覺 olsun kardeim
Tgm yazd覺:襤lteri g羹zel g羹nlerde kullan![]()
hozburun yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n![]()
![]()
SeRxx yazd覺:Submariner'den de bir Rolex i癟in 癟ok erken olduundan dolay覺 vazge癟tim ve hi癟 akl覺mda yok iken bileimde Seamaster 300m'i buldum.
SeRxx yazd覺:Alt覺k覺rkbe, keke 羹zerine 10bin lira daha koyup Rolex Submariner alsayd覺n![]()
![]()
]
Artan kur ve Omega'n覺n liste fiyatlar覺n覺n TL cinsinden olmas覺 sebebiyle iki marka aras覺ndaki fiyat fark覺 u癟uruma d繹n羹t羹. Bu y羹zden "Omega yerine Rolex almak" eylemi pek bir l羹ks ka癟覺yor![]()
Alt覺k覺rkbe, rica ederimAl覺m s羹re癟leri bana hep zevk vermitir
] Ge癟en sene bu zamanlar severek kullan覺yordum ama Planet Ocean ak覺 uruna yollar覺m覺z覺 ay覺rm覺t覺k. Fiyat覺n覺 son kuruuna kadar hak eden bir modele sahip oldun
]
Bilezik, g繹rsel olarak 癟ou kiiye hitap etmiyor gibi g繹r羹nse de harika bir konfora sahip.
Bilezii beenmeyenler i癟in 1610/930 ref. numaral覺 bilezik de g羹zel bir 癟繹z羹m olabilir 羹phesiz:
OmegaForums ekibinin haz覺rlad覺覺 harika video'yu da ekleyeyim:
hakanefe yazd覺:Tebrik ederim, g羹zel g羹nlerde kullan覺n
scozcan yazd覺:Tebrikler, g羹zel zamanlar覺n覺z覺 g繹stersin.
@SeRxx Video hakikaten harika. 襤nsan覺n bir kou butikten SMP alas覺 geliyor.
SerkanGS yazd覺:襤yi g羹nlerde kullan覺n
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 31 misafir
|