Günaydın ahalii! ve çok teşekkür ederim!.
@khef, hocam aslinda aralarinda 0.5mm var. Submariner super case olmasa sorun olmazdi da, 42gibi falan duruyor daha cok.
eyimen yazdı:sieger yazdı:Ahmetrefik yazdı:Tebrikler Hayırlı olsun![]()
![]()
, çok iyi bir tercih olmuş bence
Anlatıklarınıza ve tespitlerinize büyük ölçüde katılıyorum, Tudor hakikaten son dönemde kalite ve mekanizma olarak iyi bir yere geldi. Fiyat performans da çok iyi bence , özellikle vintage sub tarzı ile bence bu fiyat ve performans da rakipsiz gibi.
Ben bir de Tudor GMT Pepsinin çok güzel bir saat olduğunu eklemek istiyorum, ilerde çok tutulacak, alınıp saklanması gereken, değer kazanacak bir model.
hocam asiri haklisiniz, ancak bunu bilen bayiler bir cakallik pesinde gibime geliyor. Gecen ankaradaki butikle konustum, 15 aydir hic gelmemis(ciktigindan beri yani) bir bayiye bir saat hic mi gelmez, bi de istedik direk zaten istiyoruz her modelden diyorlar, ve gelmiyor. BB58 de asiri az geliyor, hatta son konusmamizda dediler ki, huseyin daytona istesen, tamam sira var alamazsin ama gelirdi, bunu istedin, gelmiyor... gelse en uste seni aldik artik ama gelmiyor dediler. Var bi sorun, ya bayi alip stokluyor, ya da tudor abidik bir sekilde uretmiyor, ya da bazi yerlere sadece gonderiyor, bilmiyorum.
Yanlız GMT'nin tarih atmasında ciddi sıkıntılar yaşandığından, Tudor sorunu düzeltene kadar üretimi bir süre durdurmuş veya yavaşlatmış olabilir..
moy yazdı:öncelike hayırlı olsun güzel zamanlarınıza şahitlik etsin.Geçenlerde yaşadığınız sıkıntıdan sonra umarım bu saat size şans getirir.
objektif,detaylı,çok güzel bir inceleme olmuş
Akrebe haksızlık etmişsiniz bence çok tarz ve farklı duruyor. Bende turdorlarda yelkovana tutulmuş durumdayım boynun fazlası ile uzun olduğunu düşünüyorum ve çok orantısız geliyor bana.
boyu 2 metre olup zayıflıktan leğen kemikleri gözüken insanın vücudu gibi duruyor![]()
![]()
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], therapeute ve 267 misafir
|