Daha 繹nce,R171 kasa SLK200k,E 200k ve W204 200k sahibi oldum,e39,e46 sahibide oldum Audi sahibide oldum ve s2000 olmak 羹zere japon otomobilleride kulland覺m ama japon akvaryumda g羹zel diyerek o defteri kapatt覺m.Mercedeside epey zorlad覺m ama m羹ptelas覺 olamad覺m.zet olarak unu s繹yleyebilirim,varsa Alman yoksa Almam

VW grubu uzun s羹re A4 T Quattro yak覺n d繹nemdede F30 yan覺nda 2. otomobil olarak 1.4tsi Golf kulland覺m,繹l羹m kal覺m olmazsa birdaha VW grubu bir ara癟 alacag覺m覺 sanm覺yorum cok memnun kalm覺 olmama ramen.Benim i癟in bana hissettirdii marka imaj覺 ve verdii hissiyat cok 繹nemli otomobilin.Marka imaj覺ndan kast覺m mal beyan覺 i癟in kullanmak deil bilgi sahibi oldugum i癟in markan覺n tarih癟esidir,hissiyat覺 ise tamamen yol performans覺na dayal覺d覺r ki bu beygirden torktan ibaret degildir.Die-Cast koleksiyonumun b羹y羹k b繹l羹m羹n羹 Mercedes ve BMW oluturuyor.u an F30 3.20i ED kullan覺yorum yak覺n zamandada bir kanala yapt覺g覺m inceleme videom yay覺nlanacak sizlerle payla覺r覺m.K羹癟羹kl羹羹mden beri,babam覺nda etkisiyle en sevdiim en yak覺n hissettiim ve beni en mutlu eden marka herzaman her koulda BMW oldu.mr羹m yettiince hayat覺m覺n geri kalan覺ndada maddi durumum el verdii m羹ddet癟e BMW kullanacag覺m覺 d羹羹n羹yorum ki yak覺n zaman i癟inde 90 l覺 y覺llar覺n cok sevdiim bir M kasas覺n覺 batan aaa restore ederek saklama niyetim var.T羹m bunlara ek olarak BMW den sonraki favorim yinede Mercedestir.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi