TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

F覺r覺ndan Yeni 覺kt覺 - Steinhart Nav. B-Uhr Silver Limited Ed

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Firindan Yeni Cikti

Mesaj herofb » 28 Au 2010, 09:47

Bond yazd覺:
Biz bakalar覺n覺n laf覺na g繹re i yapacak olsayd覺k bug羹n buras覺 T羹rkiye'nin en kaliteli, seviyeli ve d羹zenli saat forumu olmazd覺.

Bir 癟ok forumu 羹ye ya da read only olarak takip ediyorum ve d羹羹ncem TSF'nin yaln覺zca saat forumlar覺 aras覺nda deil seviye ve kalite olarak t羹m forumlar aras覺nda 繹nde olduudur.
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Re: F覺r覺ndan Yeni 覺kt覺 - Steinhart Nav. B-Uhr Silver Limited Ed

Mesaj Catalkn » 28 Au 2010, 12:01

Clk Bey, Hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n. Yurtd覺覺ndan hangi yolla getirttiniz? G羹mr羹k ve g羹mr羹kleme masraf覺 癟覺kt覺 m覺?
Ben de Stowa Flieger nologo COSC ald覺m. Stowa Fedex'le g繹nderdi. Teslim adresi Mersin olmas覺na ramen Fedex paketi 襤stanbul g羹mr羹羹ne takt覺. KDV'si ve g羹mr羹k vergisi haricinde fazladan ordino 羹creti ve g羹mr羹k m羹avirine 羹cret 繹demek zorunda kald覺m.
襤kinci sipariimi de yapaca覺m ancak ayn覺 durumla kar覺lamak istemiyorum. Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Catalkn

Kay覺t: 14 May 2010, 15:48

Mesaj Clk » 28 Au 2010, 12:23

Stowa icin cok sevindim ancak cikan problemlerden dolayi da 羹z羹lmedim desem yalan olur.

Ben son 5 senedir Almanya'da yasiyorum. Dolayisi ile benim bu tip problemlerim yok. Benim size verebilecegim tiyo Istanbulda bir adres vermeniz olur. Ne alakasi var diyeceksiniz ama bunun b繹yle olduguna inanin. r羹n羹n g羹mr羹ge takilma ihtimalini %50 d羹s羹rm羹s olursunuz.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj sosyalcan » 29 Au 2010, 00:30

Bu arada Clk seni de atlam覺覺m saatin hay覺rl覺 olsun 癟ok ho g羹le g羹le kullan. Limitli 羹retim muhabbetine dal覺nca bunu atlad覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
sosyalcan

Kay覺t: 17 ub 2010, 17:12

Mesaj darknight » 02 Eyl 2010, 12:48

Clk saatin hay覺rl覺 olsun, g羹le g羹le kullan.
Kullan覺c覺 avatar覺
darknight

Kay覺t: 25 Oca 2010, 10:34

Mesaj pavese » 01 Eki 2010, 11:50

G羹le g羹le kullan覺n daha 繹nce de belirttiim gibi renkleri ve dizayn覺 harika. Saati bir s羹redir kulland覺覺n覺za g繹re performans覺 hakk覺nda biraz bilgi verebilir misiniz? Sapma oran覺 vb.
Kullan覺c覺 avatar覺
pavese

Ya: 51
Kay覺t: 27 Au 2010, 09:30

Mesaj Clk » 03 Eki 2010, 07:45

Saatin sapmasi yaklasik 3 saniye civarinda. Kullanimindan zevk aldigim bir saat oldu. Burada unutulmamasi gereken bir durum var. Bu saat bir Rolex degil. Dolayisi ile gercekci karsilastirma yapmakta fayda var. Sadece mekanizmasi bile standart UNITAS'tan 50 euro pahali olan ve toplam bedeli 500 Euronun altinda bulunan bir saat icin bence gayet basarili.

Saat 羹zerinde elestirebilecegim tek nokta deri kayislari. Deployant kayis (siyah pilot) inanilmaz uzun yeni dekil acilmasi gerekiyor. Normal insan koluna b羹y羹k. Steinhart bu konuya S-M-L secenekleri getirmeli. Kahverengi olan (benim kullandigim) vintage kayis s羹per ancak 羹zerindeki zimbalar ve celik parca cok azda olsa ses yapiyor. Gerci bu cok normal ama alisilmasi gereken bir durum.

Bug羹ne kadar saati kim g繹rd羹yse cok begendi (cap apayri bir durum ve ayni zamanda zevk meselesi). Siyah luminovalarin gece performansi ciddi k繹t羹 :( ama bile bile ladesten baska birsey degil.

Benim Nav-B II Chrono sonunda P.tesi g羹n羹 yola cikiyor. Hem kasa 44 mm hem de luminova TSF SE'de kullanacagimiz luminova. TSF SE ile ilgili daha cok ip ucu verecektir. 44 mm'lik kasada kayislarin nasil durdugunu ve boyutlarini g繹rmek icin de ideal. Ayni zamanda saat PVD oldugu icin TSF SE'yi PVD olarak almak isteyen arkadaslara da kaplamanin kalitesi ile ip uclari verecektir.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj pavese » 04 Eki 2010, 08:33

Yenisi de hay覺rl覺 olsun. Bir de bu modeller i癟in sitesinde limitli wr yaz覺yor. Su ge癟irmezlii ile ilgili dikkat ediyormusunuz, yoksa g羹nl羹k kullan覺mda el y覺kama vb. su ge癟irmiyor mu? Duta kulland覺n覺z m覺 hi癟?
Kullan覺c覺 avatar覺
pavese

Ya: 51
Kay覺t: 27 Au 2010, 09:30

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 281 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners