mcd yazdı:Güzel günlerde kullan Vince çok şık bir saat
Hocam teşekkürler
Ert yazdı:Hayır gör hocam çok güzel saat , inceleme için tşk
Teşekkürler reyiz
waffenss yazdı:Çok farklı ve özel duruyor. Biraz küçüğü üretilip bir bayan saati bile yapılabilir. Ben beğendim. Koleksiyonun ilk parçaları yapmam ama senin gibi belli olgunluğa ulaştırdığımda kolleksiyonu böyle fanteziler yapabilirim. Senin bir Corum vardı kutuda göremedim mi gözler pek seçemiyorda.
Corumda kıyımda can verenlerden reyiz teşekkürler
mucadeleci yazdı:*vinz hayırlı olsun, iyi günlerde inşallah bende kayışı beğenmeyenlerdenim, saatin duruşu kayışı ezmiş geçmiş...
Mücadeleci yavaş yavaş toplayacağım artık saati kayışta gelir arkasından Teşekkürler
necati yazdı:Vincefb tekrar güle güle kullan. Zevkler zamanla değişebiliyor. Foruma yeni üye olduğumda gözüme hoş görünmeyen saatleri bugün çok beğenir oldum. Hatta rose goldlarının etkisiyle bende bir tane alabilirim her an. Kaplama
Ne fark eder başkan kaplama rose Al bir tane çıkart keyfini teşekkürler
Suntzeff yazdı:@vincefb Başkan güzel saat güle güle kullan, kayışın da vanilya kokusunun bitmemesini dilerim
Kokusu üzerinde biterse bir tane daha alırız yenileriz teşekkürler
ismailkaya yazdı:hayırlı olsun abi, gerçekten etkileyici bir saat
İsmail teşekkürler
e155159 yazdı:Başkan güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Reyiz teşekkürler
NickyNick yazdı:Başkan tebrikler, hakikaten tam sosyetesin
Kürklü kaban giyen ben değilim arkadaş kendinle karıştırma beni
stark yazdı:Vince hayırlı olsun gule gule kullan
Stark teşekkürler
aokyy yazdı:Hayırlı olsun vince Başgan. İki akrebi ile ilgi çekici bir saat. İyi günler de kullan.
Teşekkürler dostum daha güzeli sizlere İnşALLAH
desertsun yazdı:Başkanım yine çok güzel bir seçim, aileye bakamıyorum gözlerim kamaştı
teşekkürler reyiz daha büyük ve güzelleri sizlerin olsun
DenizKSK yazdı:Dikdörtgen ve rose gold kasa bana oldukça uzak olsa da senin için hayırlı olsun Vince başkan. İyi zamanlarını göstersin.
KSKdesin Deniz gel bir gün kanlı canlı gör sonrasında tartışırız