TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega Seamaster Planet Ocean 600M 43.5MM Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: As覺n bayraklar覺 kutu a癟覺l覺覺 var

Mesaj Fatih28 » 01 ub 2018, 10:19

Omegan覺z覺 g羹zel g羹nlerde kullan覺n, bebeinizide sal覺kla kuca覺n覺za al覺n inallah...

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Fatih28

Ya: 43
Kay覺t: 25 Haz 2016, 01:39

Mesaj tt59 » 01 ub 2018, 10:21

Allah,bebeinizi sal覺kla kuca覺n覺za almay覺 nasip etsin,saatiniz hay覺rl覺 olsun g羹zel g羹nlerinizde kullan覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
tt59

Kay覺t: 30 Au 2015, 17:43

Mesaj mitY羹ksel » 01 ub 2018, 10:24

moy yazd覺:Seamaster 300m 007 limited edition,po600m,zenith pilot gmt,un marine chromometer,bismillah paket panerai ve bir ka癟 breitling modeli denedim i癟lerinde bilek 繹l癟羹me en iyi uyan,i癟ime en iyi sinen model bu oldu po 600m 43.5 mm oldu.
Tak覺nt覺l覺 adam覺m ya ben bu vitrinden 癟覺kan saati istemem vakumlu kutuda kapal覺 poet isterim dedim :lol:
Tamam o ekilde de var gel se癟 hangisini istersen dediler hal b繹yle olunca tamamen i癟ime sindi ve al覺yorum dedim.
ek aa覺 vur yukar覺,pazarl覺k,kavga d繹v羹,g覺r g覺r makara derken saatimi alm覺 oldum.
Akl覺n gmt masterda kald覺m覺 diye soracak olursan覺z asla kalmad覺 ger癟ekten muazzam i癟ilii olan kalitesini d羹nyan覺n kabullendii 覺覺l 覺覺l bir saat anlatmaya gerek yok.
Ama alsayd覺m her saate bakt覺覺mda vicdani olarak kendimi rahats覺z hissedebilirdim o y羹zden cesaret edemedim 癟羹nk羹 繹ncelik s覺ras覺nda annem babam eim olum d羹nyaya gelecek 癟o癟uum l羹kslerimden 癟ok 癟ok 繹ndeler.
襤lerde zaman ne g繹sterir bilemiyorum ama saatimi elden 癟覺kartmay覺 d羹羹nm羹yorum,bir ka癟 sene sonra yan覺na yivli bezel,jubile bilezikli lacivert kadranl覺 bi datejust koyar覺m gibi geliyor bakal覺m k覺smet.
Umar覺m yaz覺m覺 s覺k覺lmadan okumusunuzdur ben elimden geldii kadar duygular覺m覺 yans覺tmaya 癟al覺t覺m.imla ve yaZ覺m hatalar覺 i癟in kusura bakmay覺n l羹tfen telefondan yaz覺yorum.
zel mesajla ba覺n覺n etini yediim arkadalarda bu vesile ile benden kurtulmu oldu :lol:

zellikle 2.Kez baba olaca覺n覺z i癟in tebrik ediyorum.Bakmay覺n ne 癟abuk b羹y羹yorlar anlam覺yorsunuz.D羹n benim b羹y羹k olan(15) ile yanyana duruyorduk annem olum bu senden uzun demesi ile yaland覺覺m覺 anlad覺m.K羹癟羹k ise ne zaman 9 ya覺na girdi anlamad覺m.

Saat konusuna gelince tekrar hay覺rl覺 olsun.Ben de sizin gibi d羹羹n羹yorum.Benim i癟in 繹nemli olan i癟ime sinmesi ve o saati istememdir.Bende k覺sa bir s羹re 繹nce Planet Ocean 43.5 alm覺t覺m deri kordonlu .Saat癟iye girdiimde houma giden saati al覺r覺m markas覺 deeri 2.plandad覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
mitY羹ksel

Ya: 48
Kay覺t: 07 Haz 2016, 00:42

Mesaj coolfire » 01 ub 2018, 10:38

Hem bebee hem de saate hay覺rl覺 olsun :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
coolfire

Ya: 48
Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53

Mesaj onboardx » 01 ub 2018, 10:53

Hay覺rl覺 olsun daha fazla resim g羹zel olur bu konuda.
Kullan覺c覺 avatar覺
onboardx

Kay覺t: 09 Tem 2012, 21:33

Mesaj moy » 01 ub 2018, 10:56

asuspc yazd覺:Hay覺rl覺 olsun :champ: :champ: Omega olsunda 癟amurdan olsun :thumbup:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Abicim hem hay覺rl覺 olsunun hemde dmden yard覺mlar覺n i癟in teekk羹r ederim.

nzmokur yazd覺:Hay覺rl覺 olsun moy! G羹zel saatleri g繹stersin. Rolex beklesin biraz [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Naz覺m hocam,teekk羹r ederim instada payla覺mlar覺n覺z覺 hayranl覺kla takip ediyorum. rolex bekliyecek biraz ama alaca覺m zaman tercihim b羹y羹k ihtimalle jubile djtan yana olacak ;)
tam 2 癟o癟uklu baba saati :lol:

azizkaya yazd覺:Bebek i癟in tebrikler. Allah tamam覺na erdirsin. Size de erken bir doum hediyesi olmu. Yengeye ne d羹羹n羹yorsunuz? Onun da kutu a癟覺l覺覺n覺 bekliyoruz.[emoji6]

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

ok saolun.Eimle tan覺t覺覺m覺zda saatlere pek d羹羹n deildi,kendisi yivli bezel rolexleri seviyor.bu konu hakk覺nda birey paylamak istemiyorum burda s羹prizi ka癟mas覺n :lol:

Umut abicim iyi dileklerin i癟in 癟ok saol, gerek iwc gerek po ile ilgili 癟ok ba覺n覺 iirdim ama deydi :thumbup:

uhpu iyi dilekleriniz i癟in saolun keyif alarak okuduysan覺z ne mutlu bana.

hozburun abi 癟ok saolsun

Cruciatus yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n. ok g羹zel bir saat get癟ekten.
Ayr覺ca bebek i癟in de tebrikler.

Cruciatus: g繹z羹m hala 癟繹pl羹kte.(癟繹pl羹k dedim diye sak覺n yan覺 anlama ) D羹n gene konuna girdim bakt覺m seamaster 300m in g羹zel Allah nazardan saklas覺n.keke 42 yada 43 mm olayd覺 drek yap覺t覺r覺rd覺m.

eraslani yazd覺:Hay覺rl覺 olsun :champ:
ok iyi tercih ve al覺m hikayesi olmu..
Bebek i癟in daha b羹y羹k tebrikler..

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

eraslani abicim sanada 癟ok teekk羹r ederim her 繹zel bir zamanda sat覺n almak istedim ki her bakt覺覺mda mutlu olay覺m :)
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj moy » 01 ub 2018, 11:07

asuspc yazd覺:Hay覺rl覺 olsun :champ: :champ: Omega olsunda 癟amurdan olsun :thumbup:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Abicim hem hay覺rl覺 olsunun hemde dmden yard覺mlar覺n i癟in teekk羹r ederim.

nzmokur yazd覺:Hay覺rl覺 olsun moy! G羹zel saatleri g繹stersin. Rolex beklesin biraz [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Naz覺m hocam,teekk羹r ederim instada payla覺mlar覺n覺z覺 hayranl覺kla takip ediyorum. rolex bekliyecek biraz ama alaca覺m zaman tercihim b羹y羹k ihtimalle jubile djtan yana olacak ;)
tam 2 癟o癟uklu baba saati :lol:

azizkaya yazd覺:Bebek i癟in tebrikler. Allah tamam覺na erdirsin. Size de erken bir doum hediyesi olmu. Yengeye ne d羹羹n羹yorsunuz? Onun da kutu a癟覺l覺覺n覺 bekliyoruz.[emoji6]

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

ok saolun.Eimle tan覺t覺覺m覺zda saatlere pek d羹羹n deildi,kendisi yivli bezel rolexleri seviyor.bu konu hakk覺nda birey paylamak istemiyorum burda s羹prizi ka癟mas覺n :lol:

Umutt yazd覺:Hay覺rl覺 uurlu olsun, sabah sabah iyi geldi bu samimi yaz覺,癟ok g羹zel bir se癟im olmu g羹zel g羹nlerde kullan abicim. Her y繹n羹yle doru bir karar olmu.
Allah yeni bebekle beraber bir 繹m羹r boyu mutluluklar versin sana ve ailene..

Umut abicim iyi dileklerin i癟in 癟ok saol, gerek iwc gerek po ile ilgili 癟ok ba覺n覺 iirdim ama deydi :thumbup:

uhpu yazd覺:ncelikle bebek i癟in tebrikler, Allah sal覺kla kuca覺n覺za almay覺 nasip etsin.
Saat i癟in de hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar覺n覺z覺 g繹stersin. :champ:
Ayr覺ca keyifli yaz覺 i癟in de teekk羹r ederim.

uhpu iyi dilekleriniz i癟in saolun keyif alarak okuduysan覺z ne mutlu bana.

hozburun yazd覺:Bebek i癟in de saat i癟in de tebrikler :champ: :champ: :champ:

hozburun abi 癟ok saolsun

Cruciatus yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n. ok g羹zel bir saat get癟ekten.
Ayr覺ca bebek i癟in de tebrikler.

Cruciatus: g繹z羹m hala 癟繹pl羹kte.(癟繹pl羹k dedim diye sak覺n yan覺 anlama ) D羹n gene konuna girdim bakt覺m seamaster 300m in g羹zel Allah nazardan saklas覺n.keke 42 yada 43 mm olayd覺 drek yap覺t覺r覺rd覺m.

eraslani yazd覺:Hay覺rl覺 olsun :champ:
ok iyi tercih ve al覺m hikayesi olmu..
Bebek i癟in daha b羹y羹k tebrikler..

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

eraslani abicim sanada 癟ok teekk羹r ederim her 繹zel bir zamanda sat覺n almak istedim ki her bakt覺覺mda mutlu olay覺m :)
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj Eskimemur » 01 ub 2018, 11:14

tebrikler ve hay覺rl覺 olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eskimemur

Ya: 51
Kay覺t: 24 Ara 2013, 11:47

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 290 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners