Omegan覺z覺 g羹zel g羹nlerde kullan覺n, bebeinizide sal覺kla kuca覺n覺za al覺n inallah...
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
moy yazd覺:Seamaster 300m 007 limited edition,po600m,zenith pilot gmt,un marine chromometer,bismillah paket panerai ve bir ka癟 breitling modeli denedim i癟lerinde bilek 繹l癟羹me en iyi uyan,i癟ime en iyi sinen model bu oldu po 600m 43.5 mm oldu.
Tak覺nt覺l覺 adam覺m ya ben bu vitrinden 癟覺kan saati istemem vakumlu kutuda kapal覺 poet isterim dedim
Tamam o ekilde de var gel se癟 hangisini istersen dediler hal b繹yle olunca tamamen i癟ime sindi ve al覺yorum dedim.
ek aa覺 vur yukar覺,pazarl覺k,kavga d繹v羹,g覺r g覺r makara derken saatimi alm覺 oldum.
Akl覺n gmt masterda kald覺m覺 diye soracak olursan覺z asla kalmad覺 ger癟ekten muazzam i癟ilii olan kalitesini d羹nyan覺n kabullendii 覺覺l 覺覺l bir saat anlatmaya gerek yok.
Ama alsayd覺m her saate bakt覺覺mda vicdani olarak kendimi rahats覺z hissedebilirdim o y羹zden cesaret edemedim 癟羹nk羹 繹ncelik s覺ras覺nda annem babam eim olum d羹nyaya gelecek 癟o癟uum l羹kslerimden 癟ok 癟ok 繹ndeler.
襤lerde zaman ne g繹sterir bilemiyorum ama saatimi elden 癟覺kartmay覺 d羹羹nm羹yorum,bir ka癟 sene sonra yan覺na yivli bezel,jubile bilezikli lacivert kadranl覺 bi datejust koyar覺m gibi geliyor bakal覺m k覺smet.
Umar覺m yaz覺m覺 s覺k覺lmadan okumusunuzdur ben elimden geldii kadar duygular覺m覺 yans覺tmaya 癟al覺t覺m.imla ve yaZ覺m hatalar覺 i癟in kusura bakmay覺n l羹tfen telefondan yaz覺yorum.
zel mesajla ba覺n覺n etini yediim arkadalarda bu vesile ile benden kurtulmu oldu
asuspc yazd覺:Hay覺rl覺 olsun![]()
Omega olsunda 癟amurdan olsun
nzmokur yazd覺:Hay覺rl覺 olsun moy! G羹zel saatleri g繹stersin. Rolex beklesin biraz [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
azizkaya yazd覺:Bebek i癟in tebrikler. Allah tamam覺na erdirsin. Size de erken bir doum hediyesi olmu. Yengeye ne d羹羹n羹yorsunuz? Onun da kutu a癟覺l覺覺n覺 bekliyoruz.[emoji6]
SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Cruciatus yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n. ok g羹zel bir saat get癟ekten.
Ayr覺ca bebek i癟in de tebrikler.
eraslani yazd覺:Hay覺rl覺 olsun
ok iyi tercih ve al覺m hikayesi olmu..
Bebek i癟in daha b羹y羹k tebrikler..
SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
asuspc yazd覺:Hay覺rl覺 olsun![]()
Omega olsunda 癟amurdan olsun
nzmokur yazd覺:Hay覺rl覺 olsun moy! G羹zel saatleri g繹stersin. Rolex beklesin biraz [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
azizkaya yazd覺:Bebek i癟in tebrikler. Allah tamam覺na erdirsin. Size de erken bir doum hediyesi olmu. Yengeye ne d羹羹n羹yorsunuz? Onun da kutu a癟覺l覺覺n覺 bekliyoruz.[emoji6]
SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Umutt yazd覺:Hay覺rl覺 uurlu olsun, sabah sabah iyi geldi bu samimi yaz覺,癟ok g羹zel bir se癟im olmu g羹zel g羹nlerde kullan abicim. Her y繹n羹yle doru bir karar olmu.
Allah yeni bebekle beraber bir 繹m羹r boyu mutluluklar versin sana ve ailene..
uhpu yazd覺:ncelikle bebek i癟in tebrikler, Allah sal覺kla kuca覺n覺za almay覺 nasip etsin.
Saat i癟in de hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar覺n覺z覺 g繹stersin.![]()
Ayr覺ca keyifli yaz覺 i癟in de teekk羹r ederim.
hozburun yazd覺:Bebek i癟in de saat i癟in de tebrikler![]()
![]()
Cruciatus yazd覺:G羹le g羹le kullan覺n. ok g羹zel bir saat get癟ekten.
Ayr覺ca bebek i癟in de tebrikler.
eraslani yazd覺:Hay覺rl覺 olsun
ok iyi tercih ve al覺m hikayesi olmu..
Bebek i癟in daha b羹y羹k tebrikler..
SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 290 misafir
|