Evet arkadalar, otele geldim ve AP ile ilk g羹n羹n ard覺ndan dilim d繹nd羹羹nce ilk izlenimlerimi paylamak istiyorum.
1- Kasa: Titanyum kasa ve seramik bezel ile saat fotoraflardan 癟ok daha 覺k. i癟ilik kalitesi 癟ok 羹st d羹zeyde. krononun push buttonlar覺 da seramik ve kullan覺m覺 olduk癟a keyifli.
2-Mekanizma: ap nin ne yaz覺k ki en b羹y羹k eksisi. yakla覺k 7 8 ayd覺r acaba m覺 diyordum AP i癟in. ciddi bir servis geri d繹n羹 oran覺 var. g繹rsel olarak 癟ok da fazla bir 覺kl覺k sunmuyor a癟覺k癟as覺! ( patek ve als g繹rd羹kten sonra tabii!) 襤stanbul da saati denerken enteresan bir olaya denk gelmitim. saat 癟al覺覺yor, kronoyu 癟al覺t覺r覺yorsunuz ve babammmm saniye akmas覺 duraks覺yor, keza stop ederken de ayn覺 durum! bundan 癟ok korkmutum yahu bu kadar para verince inallah ba覺ma gelmez diyordum ki gelmedi.
癟ok kez denedim ve t覺k覺r t覺k覺r maaallah! Zaten al覺mdaki en b羹y羹k motivasyonum 5 y覺ll覺k garanti oldu a癟覺k癟as覺.
3-Silikon kay覺: burada AP enfes bir i 癟覺karm覺. o kadar yumuak ve hissiyat覺 g羹zel ki 10 羹zerinden 10! hatta, blnr 覺 癟覺kar覺p, g羹n boyu kullanmama ramen ( ki 44 mm ve a覺r bir saat) hi癟bir farkl覺l覺k yaamad覺m. bu ger癟ekten mutlu etti beni zira a覺rl覺k hissinden 癟ekiniyordum. elik olan versiyonda bu sorun yaanabilir diye d羹羹n羹yorum, o y羹zden titanyumu tercih ettim.
4-Kadran i癟ilii: kadran i癟lii 15202 kadar olmasa da olduk癟a 覺k ve tatmin edici. farkl覺 ve 羹st ligde bir saat ald覺覺n覺z覺 hissettiriyor.
pek becerikli deilimdir bu konularda, idare edin acemi yorumu oldu biraz

G繹nl羹n羹zdeki saatlere ulaman覺z dileiyle iyi geceler tsf!

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector