İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cagataycelik » 07 Eki 2020, 10:33
Bezel problemi dert değil, saat müthiş. Tebrikler
-

cagataycelik
-
Aycan » 30 Eki 2020, 00:58
Hedef saatim tebrikler
-

Aycan
-
haylo » 14 Oca 2021, 23:09
cemhk yazdı:Merhaba, bezel konusunda bilgi vermek istedim. Lokal Omega servis toleranslar dahilinde olduğunu belirterek bezel değişimini kabul etmedi. 30 bin TL bandındaki bir saatin bezelinde kabul edebileceğimden fazla bir sapma olduğunu düşündüğümden direk İsviçre Omega'ya yazdım ve detaylı anlattım. Yaklaşık 3 haftalık süre sonucunda müşteri memnuniyeti açısından bezelde ücretsiz değişim yapılacağına dair bir bilgilendirme aldım. Bakalım lokal servisin bana ulaşmasını bekliyorum şu anda

Var mı bir gelişme
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

haylo
-
haylo » 17 Oca 2021, 16:25
cemhk yazdı:Merhaba, bezel Aralık ayında geldiğine dair servisten aradılar, saati Omega butik üstünden gönderdim. yaklaşık 1 ay sonra yapılıp elime ulaştı. Bezeldeki kayma %95 oranında düzelmiş, 100% diyemiyorum

Olsun o kadar kusur kadı kızında da olur demiş atalarımız [emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

haylo
-
Okanito » 17 Oca 2021, 16:29
Adınıza sevindim, ama yine de yurtdışına ulaşıp zorla yereldeki iş akışına müdahale ettirme durumlarından birini yaşamışsınız. Bizdeki iş anlayışı ne zaman değişecek acaba?
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
-

Okanito
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 334 misafir