TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Visodate 1957

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot Visodate 1957

Mesaj insatiable » 13 Eyl 2011, 20:27

bende, az önce siyah kadranlısının siparişini vermiş bulunmaktayım. en geç 2 gun içinde elimde olur.
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj msturan » 13 Eyl 2011, 22:40

Hayırlı olsun şimdiden insatiable :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 13 Eyl 2011, 22:49

insatiable yazdı:bende, az önce siyah kadranlısının siparişini vermiş bulunmaktayım. en geç 2 gun içinde elimde olur.

Çok doğru bir tercih. Bu modelin f/p oranı oldukça iyi. f/p yi geçtim kadranı, kolları, hafif bombeli camıyla eskimeyecek inanılmaz hoş bir tasarım, sadece kasayı biraz daha iyi yapabilirlerdi diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj insatiable » 13 Eyl 2011, 22:57

asymptote yazdı:
insatiable yazdı:bende, az önce siyah kadranlısının siparişini vermiş bulunmaktayım. en geç 2 gun içinde elimde olur.

Çok doğru bir tercih. Bu modelin f/p oranı oldukça iyi. f/p yi geçtim kadranı, kolları, hafif bombeli camıyla eskimeyecek inanılmaz hoş bir tasarım, sadece kasayı biraz daha iyi yapabilirlerdi diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. :champ:

sagolun, teşekkurler.

şu an için bütçeme uygun ve begeni sınırlarımı zorlayan model bu. araştırdım, birebir inceledim ve kararımı verdim. uzun yıllar kulllanmak istediğim, benimle yaşayacak, nefes alacak, acı-tatlı anılarıma tanıklık edecek, yaslanacak, uzun yıllar sonra birilerine emanet edebilecegim bir saatin varlıgını ve sorumlulugunu almak istedim. ciddiyet ve sorumluluk isteyen bir iş. bunu tissot visodate üzerinde gerçekleştirmek istiyorum.

saat geldiğinde yorumlarımı yazacagım.
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj drk » 13 Eyl 2011, 23:03

Ben saat olsam bu kadar sorumluluğu kaldıramaz, bozulurdum :D

Şimdiden güle güle kullanın, mükemmel bir seçim :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj insatiable » 14 Eyl 2011, 09:48

allah'tan herkes olması gerektiği gibi :)

teşekkurler Drk
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj insatiable » 15 Eyl 2011, 22:18

Resim

Resim

ve saatim bugun elime ulaştı. öncelikle yapacagım tespit bu nadide eserin sunumu ile alakalı yani kutusuna. çok guzel ve pratik tasarlanmıs incelemesi ve dizaynı ayrı guzel, en az saat kadar incelenmesi ve detaylarına dikkat edilmesi gereken bir husus, sunulan ürünün tüketiciyle ilk temasının saglandıgı nesne olması itibari ile ve özel olarak bu tip argumanlara daha özenli olan bireylere bir "hoşgeldin" begenisi ve kalitenin kokusunun dısarı sızmış hali olarak görüyorum. Buram buram kokular burna gelmeye başladı.. Tissot, şahsım adına bu durumda sınıfı geçmiş bulunmakta. Kutudan katalog ve Tissot'nun tarihini anlatan bir kitapçık çıktı. şimdilik sadece fotograflarına bakmakla yetindiğim bu kitapçığı okuması da en az bu inceleme kadar zevk verecektir.

Saat hakkında söylenebilenecek en net cümleler, kalite ve sadeliğin Tissot'un marka ve geçmişine duydugu saygı ve prestij ile gunumuz şartlarının getirdiği yenilik ile abartılmadan, aşırıya kaçmadan tamda kıvamında eritilmesi diyebilirim. saat marka geçmişi olarak klasik, fakat görüntü olarak klasik+modern+spor üçlemesine rahatlıkla sokulabilecek tarzda. olumsuz olarak söyleyebilecegim tek şey, Nicky'nin belirttiği gibi deri kordonun nispeten kalitesiz görüntüsü ve zamanla deforme olacak hali. Bunun akrep çok az daha küçük yapılabilirmiş ilk alışma sürecinde yelkovan ile farkı çok küçük de olsa ayırdetmek gerekebilir, bu önemli bir kısta değil. Tissot yazısı eski amblem olması sebebi ile harika duruyor. Şimdiki yavan ve cin ali fontu kıvamındaki berbat fontlarına en az 1000 çeken bir amblem. Böylesine köklü ve prestijli bir firma neden logosunu değiştirir anlamak mumkun değil.
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj jackoajs » 19 Eyl 2011, 21:13

be arkadaş bölemi foto koyar insan.bi yakından da çekeydin de göreydik saati yakından bi güzel.güle güle kullan.torunlara bırakırsın artık :)
bende bunun couturier modeline takmış durumdayım ama fiyatı pahalı,senin gibi uyguna düşeş getirirsem benim orienti verip onu alacağım kısmetse.bu arada saatle ilgili yorumların da beni kopardı yani.affedersin amaaaaaa. :)
Kullanıcı avatarı
jackoajs

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners