Salam inceleme gelecek, arkadalar bilenleri tebrik ediyorum evet Saat bir Aquaracer 300m, WAN2111.BA0822.
Saati 癟ok severek ald覺m, freeshopta 350TL 羹st羹ne 500m alabilirdim ama o saatin kabal覺覺 beni dehete d羹羹rd羹. Sonra bu saati Tag web sayfas覺nda ilk defa g繹rd羹m. Daha 繹nce bezeli bu ekilde olan 300m g繹rmemitim, ayr覺ca bilezik kal覺nl覺覺 ve genilii bence m羹kemmel. Renginin yan覺s覺ra, turuncu saniye ucu beni hipnotize etti, bay覺l覺r覺m
Saati hediyesaati.com sitesinden 4 Tag bayisinin verdii ve pazarl覺kla oraya buraya sorularak verdii fiyat覺n daha alt覺na ald覺m, kredi kart覺na kazand覺覺m puan da cabas覺...
yaln覺z kutudan Formula1 kitap癟覺覺 癟覺kt覺, san覺r覺m yine dikkatsiz ana bayi yahut distrib羹t繹r olay覺

Herifler bir ii doru yapsa aar覺m. Yazd覺m o doru kitap癟覺覺 almadan rahat etmeyeceim.
Saat depodan depodan direkt geliyor, 癟羹nk羹 parmak izi vs de yoktu 羹st羹nde, tertemiz.
Kar覺lat覺rmal覺 bir inceleme olacak, Hydroconquest ve halijhaz覺rda kulland覺覺m Oris Diver Date ile kar覺lat覺raca覺m. imdi birka癟 acele 癟ekilmi foto.

By
cronustr75 at 2012-06-16

By
cronustr75 at 2012-06-16

By
cronustr75 at 2012-06-16

By
cronustr75 at 2012-06-16
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜