TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Swatch Sistem 51 Detayl覺 Kullan覺c覺 襤ncelemesi

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch Sistem 51 Detayl覺 Kullan覺c覺 襤ncelemesi

Mesaj gandalfs80 » 12 Oca 2015, 02:23

az 繹nce ald覺m saati, k覺rm覺z覺 renk olan覺 bir baka g羹zel.

fiyat覺n覺n pahal覺l覺覺na katl覺yorum ama 3 ay 繹nce seiko 5 sports military siyah metal kordonlu saate 500tl verdigimden -bu makinan覺n da over prized oldugunu dusunuyorum, J uzatmal覺, guya japan made model ama hem rotor donerken bile gac覺r gucur ediyor, swatch ta bu gac覺rdamalar yok- 315 tl yi ciddiye almad覺m, sonu癟ta Walt Odets abimize bakarsak Rolex'ler de overprized -Odets'in mehur explorer yorumu-.

Swatch'覺n en ak覺ll覺ca yakla覺m覺, ucuz, 2-3 ay taktiktan sonra darma duman olan kalitesiz 癟elik kasa kullanmak yerine, direkt kaliteli plastik kasa kullanarak, koldaki ucuzluk hissiyat覺n覺 yenmi olmas覺. Plastik saat takt覺覺m覺z覺 bildiimizden, 癟elik toklugu aram覺yoruz ve silikon kay覺l覺 modellerinde kay覺覺n ve kasan覺n hissiyati cok kotu degil.

tam bir g羹ndelik, pata k羹te, 癟arpa 癟arpa kullan覺lacak bir otomatik yapm覺 swatch, al 4-5 y覺l kullan sonra yenile. (zaten 2 y覺l garantisi var, 羹st羹ne 2 y覺l daha gider diye umuyorum) en b羹y羹k s覺k覺nt覺 cizilebilir cam kullan覺lm覺s, sat覺lan yer cizilirse getirin, organik cam, temizliyoruz dedi ama nas覺l temizleyecekler bilmiyorum. ilerleyen modellerde daha sert ve dayan覺kl覺 bir cam kullan覺rlarsa, gercekten efsane olur.

bu adamlar birde soyle Tourbillion yapsalar, 癟inliler o iide ucuzlatacak en sonunda. k覺rm覺z覺 saatin resimlerini yak覺nda paylaacag覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
gandalfs80

Kay覺t: 16 Eyl 2012, 19:55

Re: Swatch Sistem 51 Detayl覺 Kullan覺c覺 襤ncelemesi

Mesaj shia » 28 Mar 2015, 20:17

SistemBlue almak istiyorum fakat plastik bir kasaya 300+ TL vermek bana pek mant覺kl覺 gelmiyor. Onun yerine ayn覺 fiyata Swatch Yas100G modeli var ayn覺 mekanizmaya sahip ve metal kasal覺. Karars覺z kald覺m. Lise sonday覺m ve bir saatim olsun istiyorum ama 繹yle u癟uk fiyatlar vermek istemiyorum hatta 120TL'lik bir model bile alabilirim. Ama i anneme kalm覺 durumda o tamam derse Irony XLite bile alabilirim. ok daha g羹zel ve kalitali bir saat 繹zellikle mavi olan覺. Sizce bu saate 300+ TL deer mi? Bunun yerine Yas100g mi almal覺 yoksa IronyXlite m覺? A癟覺k癟as覺 plastik kasas覺 ve cam k覺sm覺n覺n 癟izilebilir plastikten olmas覺 beni biraz souttu satten. Halbuki ilk tan覺t覺覺mda mekanizmas覺na a覺k oldum, dedim pilsiz saat mi olurmu diye.. Yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum... Anlat覺m g羹zel olmu teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
shia

Kay覺t: 28 Mar 2015, 20:11

nceki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 282 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners