az 繹nce ald覺m saati, k覺rm覺z覺 renk olan覺 bir baka g羹zel.
fiyat覺n覺n pahal覺l覺覺na katl覺yorum ama 3 ay 繹nce seiko 5 sports military siyah metal kordonlu saate 500tl verdigimden -bu makinan覺n da over prized oldugunu dusunuyorum, J uzatmal覺, guya japan made model ama hem rotor donerken bile gac覺r gucur ediyor, swatch ta bu gac覺rdamalar yok- 315 tl yi ciddiye almad覺m, sonu癟ta Walt Odets abimize bakarsak Rolex'ler de overprized -Odets'in mehur explorer yorumu-.
Swatch'覺n en ak覺ll覺ca yakla覺m覺, ucuz, 2-3 ay taktiktan sonra darma duman olan kalitesiz 癟elik kasa kullanmak yerine, direkt kaliteli plastik kasa kullanarak, koldaki ucuzluk hissiyat覺n覺 yenmi olmas覺. Plastik saat takt覺覺m覺z覺 bildiimizden, 癟elik toklugu aram覺yoruz ve silikon kay覺l覺 modellerinde kay覺覺n ve kasan覺n hissiyati cok kotu degil.
tam bir g羹ndelik, pata k羹te, 癟arpa 癟arpa kullan覺lacak bir otomatik yapm覺 swatch, al 4-5 y覺l kullan sonra yenile. (zaten 2 y覺l garantisi var, 羹st羹ne 2 y覺l daha gider diye umuyorum) en b羹y羹k s覺k覺nt覺 cizilebilir cam kullan覺lm覺s, sat覺lan yer cizilirse getirin, organik cam, temizliyoruz dedi ama nas覺l temizleyecekler bilmiyorum. ilerleyen modellerde daha sert ve dayan覺kl覺 bir cam kullan覺rlarsa, gercekten efsane olur.
bu adamlar birde soyle Tourbillion yapsalar, 癟inliler o iide ucuzlatacak en sonunda. k覺rm覺z覺 saatin resimlerini yak覺nda paylaacag覺m.