Servisi arayıp şikayetlerimi bildirdikten sonra, şikayetlerimi üstlerine yönlendireceğini söylemişti konuştuğum bayan. Bekliyorum şimdilik..
tolgi06 yazdı:wWw yazdı:Geçmiş olsun gerçekten yeni bir üye olarak durumunuzu okuduğumda üzüldüm gerçekten.
Bende geçenlerde bu forumdan tolgi06 nickli arkadaşımızdan bir Hamilton Khaki Action Sunset saat aldım, fakat ben elden aldım, gerçi elden almasam da çok sorun olmazmış saat tam da dediği gibi çıktı.
Size Allah kolaylık versin.
Umarım saati beğenmişsinizdir wWw. msturan'ın da dediği gibi yüz yüze bakıyoruz burada,buluşmalar filan yapıyoruz o yüzden hatalı/sorunlu bir saati satmayız bile emin olabilirsiniz. Hatta forum olmasa bile ticaret ahlakı önemli bir şey.Bu arada deri kordon işini ne yaptınız? Saate çok yakışacaktır...
Cvssvc yazdı:bence alternatif bir kayışın olması her zaman iyidir
serxx yazdı:Msturan'ın başına gelen talihsiz alışveriş ile bağlantısı olduğu için buraya yazıyorum. Bugün anladım ki akrabanla saat alışverişine girmeyeceksin. Ona iyilik olarak ticari düşünceden uzak ölü fiyattan verirsen ve 3-4 ay parasını istemezsen hevesini alır saati geri vermeye çalışır adamı deli eder. Neyse arkadaşlar çok doluyum harbiden adamın canını sıkıyorlar...
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes ve 36 misafir
|